frabato-magus-logo-vilagos
november 29, 2015

Árulkodó alvópozíciók

Az alvó pozíciók tulajdonképpen részei a testbeszédnek, és minden párról elárulnak valamit. Alvás közben az ember őszinte, sebezhető, és ez sokat elárulhat egy kapcsolatról. Nézd meg, mit mondanak el a leírások rólad és párodról! 

Kíváncsi vagy a különböző pózok amiket a pároddal felvesztek alvás közben, mit is árul el rólatok?

 alvo poziciok frabato szamozott

kép forrása: diply.com

Csak válaszd ki a kép alapján kapcsolatotok leggyakoribb alvópozícióját, és elárulok valamit rólatok!

 

1. Kifli póz: Fél magzati póz, a genitáliák a fenéknek feszülnek. Ez a pozíció biztosítja a legnagyobb közelséget, és a párok általában a kapcsolat első 3-5 évében alszanak így. 

2. Mézeshetek ölelés póz: Ez a pozíció a kapcsolat első hónapjaira jellemző, amikor legszívesebben összeolvadnának a párok. Olyankor is előfordul, amikor az egyik fél túlzottan behálózza a másikat, vagy a felek túlzottan függenek egymástól. 

3. Átölelés póz: A partnerek még álmukban is figyelnek egymásra. Akinek a feje a másik vállán nyugszik, az a fél függ jobban partnerétől. Vagy csak alacsonyabb. 

4. Szerelmes ölelés póz: Gondoskodó póz, amikor valaki szárnyai alá veszi a párját, intimebb pozíció, mint az „átölelés”, mert a kar teljesen átöleli a másikat. 

5. Laza érintés póz: Eltelik öt év házasság, így már sok pár eléggé biztonságban érzi magát ahhoz, hogy teret kapjanak a felek, és kényelmet az ágyban. Az érzelmi szálat megtartja egy érintés a kézzel, vagy lábbal. 

6. Ölelés lábbal póz: Közvetett fizikai kapcsolat. Alkalmi pároknál fordul elő, vagy olyankor, mikor a felek ambivalens érzéseket táplálnak egymás iránt, például egy veszekedés kapcsán. 

7. Üldözés póz: Ha a partner hátát mutatja párja felé, és arccal kifelé néz, az egy távolságtartó póz. Ha a másik fél alvás közben egyre közelebb megy a párjához, azt illegális kiflinek nevezhetjük. Az is lehet, hogy az a fél, aki a távolságot tartja, azt szeretné, ha üldöznék. Távolságtartása csupán felhívás keringőre, a kifli keringőre.

8. Zen stílus póz: Ezt a pózt a párok általában akkor szokták felvenni, amikor nagyobb ágyat vásárolnak. az összeérő fenekek privát kapcsolatot alakítanak ki, de egymásba csimpaszkodás nélkül. Mint két egymást metsző kör, tökéletesen megadja az egyén szabadságát.

9. Függő játszma póz: Ez a póz jelenthet elutasítást, vagy csak azt, hogy a párnak pihentető alvásra van szüksége. Az a fél, aki a távolságot tartja csak beismeri, hogy pihenésre van szüksége, jobban, mint az ölelkezésre, vagy a horkolás hallgatására. 

10. A rák póz: Erről a pózról már ránézésre is lerí, hogy valami nagyon nincs rendben. Ha a felek menekülnek egymás elől, vagy más irányba tartanak, akkor lehet, hogy a kapcsolatban is széthúzás van. De az is lehet, hogy a párunk alvajáró? 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram