frabato-magus-logo-vilagos
október 24, 2016

Tudd meg milyen a személyiséged a Dalai Láma szerinti önismereti teszt alapján

Csak 3 kérdésre kell válaszolnod és megtudod milyen is az alapvető személyiséged a tibeti önismereti teszt alapján  a Dalai Láma szerinti!

 

Tölts mindennap egy kis időt magaddal!a tibeti önismereti teszt a Dalai láma szerinti magyarázatával valós személyiségedre világít rá

Tendzin Gyaco, a 14. Dalai Láma, ő a kiegyensúlyozottság, a derű, a szeretet, és a boldogság sugárzó példaképe.
A Dalai Láma, a buddhizmus felfogás szerint, az elődei reinkarnációjaként született e világra. Mára már túl a 80.-ik életévén, a tibetiek buddhista vallási vezetőjeként, 60 évnyi munkásságának eredményeként - úgy gondolom - nem csak a levegőbe beszél! 

Teszteld le magad te is az ő általa készített önismereti teszt kérdéseivel!

Ez az önismereti teszt a szóasszociáció elvén működik, és olyan szimbólumokkal dolgozik, amelyek a tudatalattidból hoz fel információkat valós személyiségedről.
Légy őszinte magadhoz, ne csalj, nincs értelme előre lepörgetned válaszokhoz! 
Kapcsold ki most a logikai gondolkozásod, játssz a tudatalattiddal. Csak magadra figyelj, relaxálj egy kicsit. Vegyél elő egy papírt és írószert. A teszt kérdésire próbálj meg ne túl hosszan gondolkodva válaszolni, ami először jut az eszedbe, azt írd le! Csak így lesz hiteles az eredmény. 

Az önismereti teszt 1. kérdése: Állítsd aszerint sorrendbe ezeket az állatokat, hogy mennyire állnak közel hozzád!

 

a tigris szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében  a tehén szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében   a ló szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében  a birka szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében a malac szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében
Tigris....    Tehén....   Ló....    Birka....    Malac....

 

Az önismereti teszt 2. kérdése: Jegyezd le a következő képek ábráját egy-egy mondat kezdeteként, majd úgy folytasd azokat, hogy 1-1 melléknévvel jellemzed őket!

 

az óceán szimbólum ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében     ezt jelenti a kávé szimbólum ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében   a patkány szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében           a macska szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében                           ezt jelenti a kutya szimbólum, totem ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésében
Az óceán.....   A kávé.....   A patkány.....   A macska.....   A kutya.....

 

Az önismereti teszt 3. kérdése: Az 5, hozzád legközelebb álló személyhez párosíts 1-1 színt ebből a palettából!

a szinek, mint a sárga a zöld, a piros a narancssárga ill. a fehér színek mint szimbólum, ezt jelenti személyiségedre vonatkozóan a Dalai Láma szerint e tibeti önismereti teszt értelmezésébenNarancssárga, Zöld, Piros, Sárga, Fehér

 

Csupán ennyi kérdés volt! Meg vannak a válaszaid? Ha igen, görgess lejjebb és igen fontos dolgokat tudsz meg magadról!

Az önismereti teszt 1. kérdésére adott sorrend azt mutatja meg hogy, hogy is áll nálad a fontossági sorrend, mi élvez prioritást az életedben!

 • A tigris, az önmagad tiszteletének szimbóluma.
 • A tehén a karriered fontosságának a jelképe.
 • A , a család fontosságára utal.
 • A birka a szerelmet reprezentálja.
 • A malac pedig a pénzt jelképezi.

 

Az önismereti teszt 2. kérdésére adott válaszaid azt mutatják, hogyan látod az életed alakulását, saját tudatalattid szemével:

 • Az, amit az óceánhoz írtál jellemző, az szimbolizálja az egész életedet.
 • Az, amit a kávé szó váltott ki benned, az a szexhez való hozzáállásodra utal.
 • Az, amit a patkányhoz írtál megmutatja, hogyan is látod az ellenségeidet.
 • Az, amit a macskához csatoltál, az a jellemző,a  partnered személyiségéről árulkodik.
 • Az a melléknév, amit a kutyához társítottál, az írja le saját személyiségedet.

 

Az önismereti teszt 3. kérdésénél pedig, hogy milyen színeket rendeltél a számodra, 5  legfontosabb emberekhez, az azt tükrözi, hogy milyen szerepet játszanak ők az életedben:

 • Akinek a nevét a narancssárgához párosítottad, ő az, akit igaz barátnak tartassz.
 • Akihez a zöldet választottad, őrá életed végéig emlékezni fogsz.
 • Akihez a piros színt választottad, ő az, akit teljes szívedből szeretsz.
 • Akit a sárga színhez írtál, oly nagy hatást tett az életedre, hogy sosem feleded el.
 • Akihez a fehér színt társítottad, ő egy olyan szeretted, akinek a személyisége a leghasonlóbb a tiédhez.

 

Személyiségünk folyamatosan változik a minket ért környezeti és emberi kapcsolataink hatásai során, megtapasztalásaink által és életünk eseményeinek átélésével.

De Te magad is tudatosan  formálhatod személyiséged és sorsod alakulását! És akár minden nap tehetsz magadért! Kiváló alkalmak erre mágikus erejükből adódóan a Hold, pl. minden Újhold ideje vagy akár a teremtő napok is, mint pl. a 10 milliószoros napok!

irányítsd te a sorsod! Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram