frabato-magus-logo-vilagos
október 26, 2015

Faragj magadnak tököt Halloweenre

Űzd el szellemeidet, démonjaidat faragott tökökkel! Ezekkel a védelmi rituálékkal biztonságan túlvészeled Samhain idejét, az átkóborló ártó szellemek még véletlenül se találhatnak rád!

Az ókorban a kelták úgy tartották, hogy Samhain éjszakáján a legvékonyabb a fátyol mely az élőket és holtakat elválasztó világok között.  A fátyol elvékonyodása azt jelenti, hogy az évnek ebben az időpontjában közelebb kerülünk őseinkhez, az Istenekhez is, mint bármikor máskor és hatékonyabban is kommunikálhatunk az elhunytakkal, istenekkel. Az elvékonyodott átjáró lehetősége sajnos a gonosz szándékkal átutazókat nem szűri meg, szabad utat kapnak ezen az éjszakán ők is!

A Halloween-hez kötődő félelmet keltő szokásoknak legfőbb célja pedig nem más, mint hogy megvédjük magunkat, családunkat, házunkat, birodalmunkat, állatainkat a Túlvilágról ilyenkor könnyűszerrel átlépő szellemektől. Ezért zajongunk, bújunk rémisztő álruhákba, és készítünk töklámpást!

Nem igényel különösebb kézügyességet részedről sem, már az első alkalommal is sikeresen el tudod te magad is készíteni őket. És még az se gond, ha nem a te faragott tököd a legszebb az utcában. Az elkészült tököket gyertyamágiaval tovább erősítve, valódi szellemirtóként fognak működni!

Töklámpás 1:

Adj ijesztő arcot a Halloween-i töködnek és mutasd is meg mindenkinek!

szelleműző faragott halloween tök                                                                                                      kép forrása: www.praktinemagija.lt 

Vésd ki úgy a tököt, hogy a szája közepén, az alsó ajkán legyen egy nagy felálló fog. Faragás közben mondogasd ezt, a bár butuskának tűnő, de annál inkább hatásos mondatot:

Tököm faragom,
Oltalmam akarom,
Mi ártó nem hagyom
kárt tenni házamon.

Ablakodba kirakva gyújts meg benne egy szűz fekete gyertyát, miután lement a nap, és ezután már nyugodtan aludni térhetsz, nem lesz váratlan szellem látogatód!
 

Töklámpás 2:

Véss mágikus védelmi szimbólumokat is a Halloweeni töködbe!
Űzd el a szellemeket démonokat halloween éjjelén faragott töklámpással
 
Frabato védett logó
 
 
 
 
 
 
 
 
Kicsit nagyobb tökfaragásos jártasságot, vagy kézügyességet igényelhet már ez, de nem kell precíz tökéletesség a Halloween-i töklámpásodhoz! Az előző tippem alapján készítsd ezt is, de a rémisztő arc helyett, vagy annak kiegészítéséül is használj fel védelmi szimbólumokat. Belevésheted a saját védelmi szigillumodat, vagy akár más ismert/ titkos okkult ábrát. Egy égő, szűz fekete gyertyával éjszakára ablakodba vagy ajtód elé kirakva, akármennyire is ügyetlenül sikeredett a védelmi szimbólumod a tökön, nem kell már félned szellemeidtől!
Még nincs személyes, csak érted dolgozó védelmi szimbólumod? Jelentkezz be személyes konzultációra, együtt megalkotjuk!
 

Töklámpás 3:

Szabadulj meg a hétköznapi szellemeidtől, démonaidtól is Halloween éjjelén!
Űzd el a szellemeket démonokat halloween éjjelén faragott töklámpással halloweeni-kivansag-elhunyt-szeretteidtol-frabato
 
 
 
 
 
 
 
 
Sajnos nem csak Halloween éjszakáján kell számolni az átkóborló szellemekkel, hanem vannak az év többi napjaira is itt ragadt lelkek, démonok, akik sokaknak megkeserítik éjszakáikat és nappalaikat! Ha neked is van ilyen élősködőd, ezen az éjszakán kérd elhunyt szeretteid segítségét, hogy félelmed véget érjen, nyugodtan élhess és hajthasd álomra a fejed.
Írd le egy papírra, milyen élményeket élsz át, nem is kell arra törekedj, hogy üzeneted rövid legyen. Írj ki magadból minden félelmedet okozó információt! Samhain éjszakáján egy szűz fekete gyertyát gyújts a töklámpásodba, a papírodat tedd alá.  Ha a gyertyád leégett, temesd a földbe az ünnep után ezt a tökkel, hamuval, mindennel együtt.
Nyugodt éjszakákat neked!

Ideje korán elkészítetted a Töklámpásod?

Szeretnéd megőrizni a faragott tökdíszed üde, friss vigyorát Halloween éjjelére? Egy olcsó és egyszerű trükkel ez is megoldható!
Fonnyadó töklámpás megakadályozása silica gyöngyökkel
 
 
 
 
 
 
Használj szilika gyöngyöket, hogy megakadályozd töklámpásod fonnyadását
 
 
 
 
 
 
 
Használj szilika gyöngyöket botox helyett:
1. Vedd ki a szilika gyöngyök a csomagjából, 
2. Majd nyomkodd a tök belsejébe azokat.
Penészmentesen tudod így tartani a tököket, még akkor is, ha napokkal korábban sikerült is megalkotnod őket!
Fontos: Ne hagyd szanaszét a gyöngyöket, ha kis gyereked, vagy háziállatod van!!!! Bár a szilikagél önmagában véve nem mérgező, de néha a gyártók adhatnak hozzá más mérgező vegyi anyagokat (például kobalt-kloridot)!
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram