frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2021

Gréta kérdése

 A párommal a válásom után ismerkedtem meg. Ő is elvált, így mindketten tudjuk, mit nem akarunk egy kapcsolattól. Nagyon jól megvagyunk, és nagyon szeretem őt, de olyan a munkája, hogy sok nővel találkozik nap, mint nap, és szebbnél-szebbekkel! Bevallom, elég féltékeny típus vagyok, és nem szeretném valaki más miatt elveszíteni őt. Hogyan tarthatnám meg a párom?
Frabato válasza:
A féltékenység megmérgezheti a kapcsolatotokat, és te is sokkal feszültebb leszel, ha folyton arra gondolsz, a párod épp más nőkkel dolgozik együtt, de természetesen egy válás után érthető, ha bizalmatlan vagy. A szerelmi kötés megoldaná a problémádat, és nem kellene többet erre a kérdésre pazarolni az energiáidat. Hozz egy fotót a párodról, ebből én 100%-os megoldást tudok neked mondani a problémádra, így biztos lehetsz benne, hogy mindig te leszel neki az első, és legfontosabb nő!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram