frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 5, 2015

Guinness rekordom, avagy egy maratoni jóslás

2004. november első napján, reggel 8 órakor indult a világrekord kísérlet, és másnap 14 óra 33 perckor fejeződött be. Több mint 32 órán keresztül jósoltam, ezzel beírtam nevemet a rekordok könyvébe. Természetesen a Magyar Rekord Szövetség megbízottja is végig jelen volt, és hitelesítette az eseményt, ami bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is.

 

diploma frabato guiness

Korábban, 8 óránál többet senki sem tudott jósolni, ezért hát igen nagy megmérettetésnek számított a cél kitűzése. Én magam, 30 órát terveztem, de a segítő körülményeknek sikerült azt túlteljesítenem. 

Tudtam, hogy szükség lesz felülről érkező segítségre is, ezért az sem volt véletlen, hogy ezt az időszakot választottam. A tökéletes időzítésnek köszönhetően elegendő erőt merítettem szellemi síkról, amit a folytonos tisztánlátásra fordítottam. Egyébként ezt az energiát használom a különböző mágiák megvalósításánál is, főként a szerelmi kötéseknél illetve az anyagi mágiáknál.

Tehát ahogy írtam, nem volt véletlen a dátum kiválasztása. November 1-je, a mágia világában is egy fontos nap. Boszorkányvilágban Sambainnak hívják, de a legtöbb embernek Halloween képei villan be. Ebben az időszakban a szellemek dominanciája magas értéket mutat. A különböző szellemek és kísértetek megjelenésének a valószínűsége ebben a hónapban roppant magas. November első napján megszűnnek a határok az élő és a holt emberek között. 

A maraton mérlege: 

700 szál gyertya

500 m mécses 

1liter víz 

1 tábla csoki

6 váltás ruha  

120 jóslás 

16 tanú

Számos közismert ember járult hozzá a kísérletemhez, akiknek ezúton is szeretném megköszönni azt is hogy ott voltak, és azt is hogy jó emberek társaságában, jó hangulatban telt az a több mint 32 óra. Nélkületek nem sikerült volna. 

frabato guinness rekord 1frabato guinness rekord 2

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram