frabato-magus-logo-vilagos
november 16, 2015

Hogyan teheted amuletted, talizmánod mágikus erejét magadévá

A mágia eszköztárának leggyakoribb darabjai az amulettek és a talizmánok.

 

amulett2 frabato

forrás: www.indigolune.com

Azokat a tárgyakat, amelyek tulajdonosuk védelmét szolgálják, amuletteknek nevezik. Ez a mágikus védelem a leggyakrabban a szemmel verés elhárítására, pletykák megakadályozására, rontás kivédésére és minden ártó szellemek, démonok, ördögi erők elijesztésére, távoltartására használható.

A talizmánok pedig olyan mágikus tárgyak, amelyek bizonyos célok elérését, dolgok bekövetkezését, anyagi javak megszerzését hivatottak elősegíteni.

Az amuletteket, de főleg a talizmánokat csak egy ember birtokolhatja, csak Te, mások ha csak meg is érintik, veszítenek erejükből! Ha ez megtörténik, meg kell tisztítanod őket!

Tulajdonodba kerülése után egy felszentelési rítussal, birtokbavételi szertartással hatásosabbá teheted ezeket a mágikus segítőket.

Aki elég kreatív, maga is elkészítheti ezeket a szimbólumokat. Elkészülte után, illetve megvásárlásakor pedig egy alapos tisztítás után vedd fel úgy, hogy érintkezzen testeddel, bőröddel, de mindenképp a ruha alatt maradjon. Azért, hogy Te általad töltődjön fel az. 

 

amulett3 frabato

forrás: www.indigolune.com

 

Tedd magadévá amuletted, talizmánod! Elárulom neked, hogy hogyan is:

 

Összehangolódás után karcold mágikus tárgyadba saját szigillumodat.

Helyezd magad elé, és koncentrálj erősen a mágikus tárgyadra!

Szorítsd a kezedbe, képzeld el vágyaidat, terveidet, céljaidat, melyeket amuletted segítségével el akarsz érni. Ha jól csinálod, akkor akaratod szinte belevésődik a tárgyba és a tudatodba is, elindítva ezzel az ősi erők mindenre képes hatalmát.

A várt eredmény persze nem holnapra fog teljesülni!

Viseld minden nap a medálodat, amulettedet, de éjszakára mindig vedd le.

 

 

amulett4 frabato

forrás: www.favim.com

 

 

Töltsd fel amuletted, talizmánod!

 

Bizonyos időnként érdemes feltölteni védelmezőid, pláne ha nagy szükségét érzed a segítségüknek. Ennek alkalmát a holdfázishoz igazítsd. A Teleholdak hihetetlen mágikus erejét ne hagyd ki, mindig élj vele, és töltsd fel holdtölte napján amulettedet, talizmánodat, hogy teljes erejével szolgálhasson a következő 28 napban. És ha igazán nagy segítségre van szükséged, akkor 2 hetente, tehát újholdkor és holdtöltekor tedd a Hold fényére védelmeződ feltöltődni!

 

amulett5 frabato

forrás: www.cheralyn.typepad.com

 

 

Az amulettek, talizmánok tisztítása: 

 

Ahogy már korábban írtam, ezt a személyes tárgyadat, csak Te érintheted, ne add kölcsön, ne hagyd, hogy bárki más fogdossa. Ha ez mégis megtörténik, tisztítsd meg! 

Ennek egy egyszerű és olcsó kivitelezése, ha sót használsz. 

Ehhez az időpontot szintén igazítsd a holdfázishoz, mert erre legalkalmasabb alkalom, az Újhold ideje. Ekkor tegyél egy tiszta csésze aljába jódozatlan természetes sót,-tengeri sót- és tedd a sóba az amulettedet, talizmánodat, majd  még szórj sót a tetejére is, hogy teljesen ellepje. Pontosan Újhold napján, egész éjszakára hagyd így, és majd csak reggel vedd ki a csészéből. Ezt a sót pedig ásd el a földbe, ne használd fel újra!

Majd köszönd meg az Univerzumnak, Isten(eid)nek segítségét.

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram