frabato-magus-logo-vilagos
április 21, 2016

Hogyan veszed észre, ha egy Bak szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Bak nőnél/férfinál 🙂
A Bak jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:
- Egy Bakra semmit nem lehet rákényszeríteni, és hamar elfogy a türelme.
- Nem egy megalkuvó ember, és magától legalább annyit követel meg a szerelmi életében, mint partnerétől.
szerelmes bak 1
 
A szerelmes Bak NŐ ismérvei:
Külseje alapján egy tartózkodó, komoly nő benyomását kelti akkor is ha ismerkedni akar, amit nem is tart fontosnak  hogy palástoljon, ez számára nem is igazán fontos, mert tudatában van azzal, hogy az ő szexepilje a lelkében van, és ott több a szenvedély, mint ami első látásra tűnhet egy férfinak. Ha a számára megfelelő személlyel találkozik, akkor sem ugrik azonnal fejest az ismerkedésbe. Olyasvalaki mellett érzi magát biztonságban, aki rendezett anyagi körülmények között él, jó családi háttérrel rendelkezik. Bármennyire is képes szerelembe esni, csak ritkán beszél az érzéseiről, mert egy Bak nő szerint, a szerelmeskedésről nem beszélni kell tudni, hanem csinálni…
Hódítási praktikái:
Ha valakit elcsábít, azt elsősorban az eszének és a személyiségének köszönheti, nem pedig a külsejének. A Bak nőnek ugyanis nem fontos a tökéletes alkat. Számára az a mérvadó, hogy szenzorai jelezzék a férfi nyújtotta biztonságot. Továbbá egy Bak nő életében nem kevésbé fontos az a tény sem, hogy a kiszemelt személy szexuálisan tapasztaltabb legyen nála.
 
 
 
szerelmes bak 2
 
A szerelmes Bak FÉRFI ismérvei:
2 típust lehet megfigyelni a Bak férfiak között. Az egyik típusba tartozó férfinak idő kell ahhoz, hogy gátlásait le tudja vetkőzni és át tudja adni magát a kiszemelt nőnek. Ő csak akkor zuhan igazán szerelembe, ha egy teljesen eltérő személyiségű nővel találkozik, mert ez különbség tud eredetiséget, színt, kalandot hozni a mindennapjaiba. A másik típusú Bak férfi pedig egy igazi szoknyavadász férfi, akinek egyáltalán nincsenek gátlásai.
Hódítási praktikái:
A Bak férfi általában nem kapkodja el a hódítást, sőt, gyakran addig képes várakozó pozícióban leledzeni, amíg lemarad a kínálkozó lehetőségéről, és a választottja már rég másnak lett a párja. Az ő szexepilje nem a külsejében vagy ismerkedési szokásaiban rejlik igazán, hanem ami miatt sokan előnyös partinak tartják, mert úgy tűnik, hogy mellette az élet stabil, és  nem érhetik váratlan meglepetések a nőt. A felépített egzisztenciája, a munkája, a pozíciója, a hitelessége, a megbízhatósága, a becsületessége, vagy a látszólagos magabiztossága az, amely vonzóvá teszi őt egy erre vágyó szingli nő számára.
 
 
Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet. Ha az érdekel, mennyire passzoltok egymáshoz az ágyban, arról bővebben itt olvashatsz.
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram