frabato-magus-logo-vilagos
április 21, 2016

Hogyan veszed észre, ha egy mérleg szerelmes?

A mérleg jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashattál, így most elárulom neked, milyen a szerelmes mérleg férfi és nő.

Általánosságban elmondható:
- Csendes vagy majdnem csendes a Mérleggel az élet. Általában barátságosan viselkedik, de nem
mindenkivel.
- Nem tűri az igazságtalanságot, és ha partnere nem őszinte hozzá, akkor kitör a háború.
- A Mérleg formálható jellem, és akár a jó bor, idővel érik. Kész elfogadni, ha változtatnia kell magatartásán a házasélet érdekében – ha nincs más a láthatáron…
A Mérleg társas lény, aki egyedül képtelen meglenni. Szükségét érzi valakihez tartozni. Még ha nem is jött össze a boldog párkapcsolat, akkor is benne marad, hogy tartozhasson valakihez, ez adja számára a biztonságot.  Sok Mérleg társfüggő, ezért képes kompromisszumokat kötni. És ha valakibe szerelmes lesz, máris az esküvőről álmodozik.
 
szerelmes merleg
A szerelmes Mérleg NŐ ismérvei:
Nem tartozik az egyszerű esetek közé, a párkapcsolataiban fontos a fejlődés, ez vezethet bonyodalmakhoz. Ha a kommunikáció és a kifejezés módja a Mérleg nő és szerelme között nem fejlődik folyamatosan, akkor könnyen beleun a kapcsolatba. Ha szerelmes, szereti, ha tud róla az egész világ. Nemritkán olyan ember mellett köt ki, akit csak kedvel, de igaz szerelmet nem érez iránta.
Hódítási praktikái: 
A Mérleg nő nagyon is tisztában van azzal, hogy mi és ki kell neki. Amíg meg akarja hódítani a választottját, addig többet ad magából, kifejezetten bájosan viselkedik. Ám amikor megszerezte, akit akart, onnantól kezdve pontosan annyit ad, amennyit ő kap. A Mérleg nő minden
további nélkül képes választottja fülébe súgni: vele akar élni, sőt össze akar vele házasodni. De a végső szót már nem ő mondja ki, hiszen ilyen végletes döntést azért nem hoz.
 
 
A szerelmes Mérleg FÉRFI ismérvei:
Könnyen vonz magához partnereket, bár nem olyan rugalmas, mint amilyennek látszik, de nagyon szórakoztató és kellemes ember. Hajlamos sűrűn cserélgetni a nőket, de nem a kíváncsiság hajtja, hanem keresi az igazit. Hajlamos fárasztó és küzdelmes viszonyokat bevonzani, ezek sok energiát elvesznek tőle.
Hódítási praktikái: 
Kevesen kerülik ki a Mérleg állította előzékenységi csapdát, pedig minden szava, mozdulata, mosolya hódítási fellépéséhez tartozik. Nagyvonalúan viselkedik a választottjával, az értékes ajándékok vásárlása vagy külföldi utazás nem jelent gondot számára. Mert ha ő meg akar szerezni valakit, akkor azért minden áldozatra képes.
 
 
Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet. Ha az érdekel, mennyire passzoltok egymáshoz az ágyban, arról bővebben itt olvashatsz.
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram