frabato-magus-logo-vilagos
április 22, 2017

Időtálló Húsvéti szerelmi rituálé, mágia gyűjtemény

Még ma is érdemes élni a Húsvéti szerelmi rituálé - mágia hagyományaival hogy szerelmet, szerencsét, egészséget vonz magad és szeretteid életébe!

 

Hogy miért van Húsvét ünnepén piros tojás meg nyúl? Naná, hogy a szerelmi rituálék hagyományai rejlenek bennük!A piros tojás mint Húsvéti szerelmi rituálé elem? igen!

Először is tisztázzuk, hogy a Húsvéti tojás miért is piros:

 •  Egy legenda szerint mikor Krisztus már a keresztfán függött, egy asszony állt meg keresztje előtt kezében egy nagy kosár tojással, hogy imádkozzon érte. Eközben cseppent le Krisztus vére a tojásokra is. Ezért festik a tojásokat piros színűvé, mert a tojások szimbólikusan jelképezik Krisztus vérét.
 • A vallásos magyarázaton túl a piros szín alapvetően - és időszámításunk szerint is már sokkal korábbról értelmezve - nemcsak a vért, az életet, hanem a szerelmet is jelképezi! Ilyen összefüggésben pedig a piros tojás akár mint szerelmi ajándék, szerelmi szimbólum is lehet Húsvét napján.
 • Más vélekedések szerint eredetileg Húsvét ideje a termékenység ünnepét idézi. Amikor az emberek a bő termést, és a háziállatok szaporulatát kívánták több módon bevonzani. Ekkor a piros szín már mint védelmi tulajdonsággal felruházott szimbólum értelmezhető.      

A nyúl mint Húsvéti szerelmi rituálé elem? igen!

 

          És! Éppen ebből az eredetből a nyúl Húsvéti miértjére is fény derül 😀  

 

 • Profán módon ugyanis a Húsvéti locsolás, mint a kívánt termékenység egyik erotikus célzatú kifejezése! - az öntözés utánzásával a bő termést ígéri. És bizony - bizony így kerül a tojás meg a nyúl is a sztoriba!

Hisz a nyúl köztudott hogy az egyik legszaporább élőlény, a tojás pedig mint maga az ÉLET szimbolikáját hozdozza magában!

 

Húsvéti szerelmi rituálé - mágia gyűjtemény

Húsvéti szerelemvonzó rituálé - mágia:

 • Pirosra festett tojásod diszítsd további szerelmet - bőséget jelentő szimbólumokkal. Eközben fűszerezd rituálédat saját mágiáddal: tedd bele minden vágyad, gondolatod és érzésed ami szerelmeddel és veled kapcsolatos! Engedd nyugodtan szapadon szerelmi fantáziád <3 Természetesen ezt a tojást a szerelmednek - a kiszemeltednek szabad csak adnod!

Ennél a bőségvonzó tojás mágia, rituálé során érdemes ezekkel a termékenységi szimbólumokkal, termékenységi jelekkel diszítened a tojásokat!

 • Hogy bevonzd az életedbe a szerelmet, Húsvét idejére szenteletlen barkádra akassz piros tojásokat! A piros ugyanis a szerelem színe, míg a tojás- hasonlóan a nyúlhoz - a termékenység jelképe.

 

 • Süss te magad Húsvétra kalácsot / süteményt! De a receptedet most további szerelmi bájságokkal fűszerezd még: egy kis rózsavíz, hajszálad egy kis darabkája vagy a nyálad, egy kis fahéj és rózsa virágpora. Fokozottan ügyelj arra, hogy ebből az általad készített Húsvéti finomságból csak a szerelmed - kiszemelted fogyaszthat, senki más!!

 

Húsvéti szerelmi rituálé - mágia: álomjóslás, üzenetéből megtudhatod, hogy ki lesz majd a férjed

 • Nagypéntek este lefekvés előtt vedd elő a pipere tükröd. Csókold meg majd mond ezt:
  "Mutasd meg nekem ma éjjel azt, aki a szívemet majd elrabolja"
  Éjszakára tedd a párnád alá és készíts magad mellé egy  papírt-íróeszközt vagy diktafont. Miért? Ez éjjeli álmod irány(férj)mutató üzenetet fog tartalmazni. Az álom megfejtéséhez pedig érdemes minnél jobban rögzítened a részleteket!

 

Húsvéti szerelmi, szerencsevonzó rituálé - mágia:

 • Ha szerencsére vágysz, akkor mindenképpen viselj új ruhát Húsvét idején! Érdemes piros ruhát vagy kiegészítőt is viselned, így még erősebb lesz szerencsevonzó energiád!

 

 • Mézet semmiképp NE fogyassz se Húsvét vasárnap se Húsvét hétfőn, mert az meg elveszi a szerencsét.

 

 • Bármilyen morzsa is maradjon a húsvéti ételekből, sonka, kalács, tojás, kenyér, bármi, azt gyűjtsd össze és szórd ki a kertbe vagy szórd bele az egyik virágcserepedbe (FÖLD ELEM!), mert így szerencse és bőség lesz a házadon!

 

Húsvéti szerelmi, szépség - egészség rituálé - mágia: 

 • Húsvét első napján hideg vízben kell megfürödnöd! És bármennyire is fájdalmas, de a patakvízben való megmosdás a legmágikusabb erejű.

 

Húsvéti szerelmi rontás elleni rituálé - mágia:

 • Húsvét virágvasárnapján, megszentelt barkával tudod elűzni a rontást magadról, szeretteidről és a házadról is!

 

Húsvéti szerelmi, termékenységi rituálé - mágia:                            A nyúl köztudott, hogy termékenységi szimbólum. Ezért a nyúlláb talizmán: termékenységi , bőségvonzó, gazdagságvonzó, szerencsevonzó talizmánként működik

 • A nyuszi most már számodra is köztudott, hogy a szerelem, a szex, a termékenység, a gyarapodás és az új dolgok bevonzásának a jelképe. Így a nyúlláb talizmán nem csak a szellemektől véd meg, hanem szerencsét és új kapcsolatot is hozhat az életedbe. Tegyél a bal zsebedbe nyúllábat húsvét környékén, ha azt kívánodd, hogy rád találjon a szerelem vagy a szerencse. Vagy helyezz két nyúlfigurát otthonod központi sarkába - ez a rituálé még a feng shui szerint is hatásos lehet.

 

 • a Húsvéti locsolás - locsolkodás is szintén termékenységi rituálé, ráadásul elég erotikus célzatú kifejezéssel - az öntözés utánzásával nemcsak a bő termést kívánták, hanem bizony a meglocsolt lányt gyermekáldásos gyarapodásával is megjelölték.

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram