frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 6, 2015

Igen vagy nem? Tudd meg a válaszod gyertyamágiával

Ugye Te is gyakran kerülsz ilyen helyzetbe?  

Neked mi segít ilyenkor döntened? Pénzérme,kártya,telefonos segítség...?

Én imádok gyertyával dolgozni, és a tapasztalataim alapján is jobban segítséget nyújtanak eldöntendő kérdésekben,mint akár az inga. 

 

igen nem frabato

 

Csupán csak 2 egyforma méretű gyertyára van szükséged!

Érdemes olyat választanod, ami nem hosszú égési idővel jár, hogy ne kelljen órákat várnod a válaszodra.  Ezért ajánlom figyelmedbe az úszógyertyákat vagy a teamécseseket. Ha sikerül színes gyertyákat is beszerezned, akkor olyat válassz, ami megfelel a kérdésed témája szerint. A gyertya fajtákról bővebben itt olvashatsz.

Találj egy biztonságos helyet, és hangolódj rá a mágiára. Használhatsz számodra kellemes illatú füstölőt, vagy hallgass zenét. 

Miután pontosan megtudtad fogalmazni a kérdésed, jelöld meg az egyik gyertyád alját. Legyen ez az IGEN választ adó segítőd.

Majd gyújtsd meg egyszerre a gyertyákat, és amelyik hamarabb elég, az lesz a kérdésedre a válasz. Nem kell folyamatosan ott ülnöd és mormolnod a kérdésed a rituálé ideje alatt csak az a fontos, hogy le ne maradj a mágia végéről. 

Ne feledd minden mágia végén megköszönni az égiek vagy Istened segítségét!

Ennek az igen/nem mágiának van egy szerelmi változata is.

Ha arra vagy kiváncsi, hogy a kiszemeltjeid közül ki lenne számodra a legjobb választás, akkor ezt mindenképp ajánlom a figyelmedbe!

candle 736891 640 1

 

A rituálé szinte teljesen megeggyezik az igen/nem gyertyamágia leírással, annyiban különbözik csak, hogy 2-nél több gyertyát is felhasználhatsz, attól függöen mennyi lehetőség közül kell választanod, illetve minden egyes gyertyád alját be kell azonosítanod.

Csak boszisan

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram