frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2021

József kérdése

 Szinte magam sem hiszem el, de valószínűleg, hogy megátkozott valaki. Eddig egy panellakásban laktam, majd hosszú idő után, egy szép kis házacska költöztem. De legnagyobb félelmem bekövetkezett. Úgy tapasztalom, hogy engem évek óta kísért valami rossz szellem. Bárhol is alszom el, éjfél után nagyon furcsa rossz érzés fog el, felébredek, és hajnalig hánykolódom az ágyamban. Ahogy virrad, rögtön eltűnik ez a rossz érzés.
 Frabato válasza:
Nem lehet véletlen, hogy álmában zavarják Önt „rossz szellemek”, negatív hullámok. Az éjszaka amúgy is a misztériumok időpontja, az éjfél környéki időpontokban sokkal jobban felerősödnek a negatív hullámok, esetleges rontások. Valószínű, hogy Önhöz is köthető egy olyan éjszakai időpont, amikor olyat tett, amit esetleg nem lett volna szabad. Pl. fekete-mágiát használt, rontást küldött valakire (elég azt gondolatban is megtenni) stb. Az ilyen esetekben egy karma-tisztítás alkalmazása meghozná éjszakai nyugodt álmát.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram