frabato-magus-logo-vilagos
december 24, 2016

Karácsonyi praktikák

Egyszerű praktikákkal mágikussá varázsolhatod te is Karácsonyt, a szeretet ünnepét, akár csak egy született konyhatündér(boszi)!

Ezekkel az egyszerű, karácsonyi boszorkány praktikákkal csodássá varázsolhatod az ünnepnapokat, konyhatündérként.

 

Mindenképp készíts Te is mákos és diós bejglit az ünnepekre! 

Bár szinte mindenhol megveheted készen a karácsonyi bejglit, de hidd el, hogy se a legdrágább, se a legfinomabb ízű sem érhet annak a nyomába, amit te magad sütsz meg, és varázsolod mágikussá! Hogy miért?
Mert a dió a rontás ellen ad védelmet mindenkinek aki eszik majd belőle, a mák pedig a gazdagságot vonzza be azok életébe, akik azt elfogyasztják. A süti spirál, csavart formája nem mást, mint mindennek a végtelenségét jelképezi.
A bejglik elkészítése alatt gyújts meg a konyhában egy szűz zöld gyertyát, és ezekkel a teremtő gondolatokkal töltsd is fel a szeretteidnek szánt finomságot, karácsony alkalmából.

Tedd felejthetetlenné Karácsony estéjét ezzel a"titkos" szerelmi tojáslikőrrel!

A tojáslikőrt hagyományosan az angolszász országokban fogyasszák Karácsony idején. Hazánkban kevésbé van még ünnepi jelenléte, tehát már csak emiatt is figyelemfelkeltő élményt nyújthat a te ünnepi menüd részeseként. Az utóbbi időkben pedig trendi is lett Európa országaiban, és egyre jobban kezd begyűrűzni hozzánk is a karácsonyfa körüli tojáslikőr iszogatás. Ezért is gondoltam, hogy felhívom a figyelmed erre a remek kis karácsonyi feelingre. Sőt, azt is elárulom neked, hogyan "fűszerezd" meg az általad készített italt a kellő bájjal, hogy egy csodás, kellemes összebújós estét tudjatok átélni szerelmeddel!
A titok az összetevőkön kívül csak annyi, hogy miközben készíted a tojáslikőrt, gyújts meg egy szűz piros mécsest! Ez idő alatt pedig csak arra gondolj, hogy mennyire fontos számodra a párod, és képzeld is el, hogy milyen kellemes estétek lesz Karácsony alkalmából a kedveseddel! A tiszta, szívből jövő gondolatoknak, teremtő ereje van! Ezt sose feledd!
A tojáslikőr receptje: 
Keverj el egy friss tojás sárgáját egy pohár tejben, majd adj hozzá egy pohár fehér vagy barna rumaromát, 2 kanál barna cukrot és 10 csepp vanília kivonatot.

Mindenképp legyen szegfűszeg az otthonodban!

Én a szegfűszeget a rituáléim során elsősorban a mágikus rontáselhárító, ördögűző hatása miatt használom. De szoktam javasolni vendégeimnek is, ha negatív gondolatok zavarják meg sorsuk irányítását, vagy ha a bőség vonzásában dolgozunk, és a legtöbb tisztító mágia részeként is felhasználjuk. Megosztott "receptjeimnek" is, szinte mindig az egyik alkotóeleme ez a fűszer.
Készíts te is bőségvonzó amulettet! Ezzel az egyszerűen megalkotható látványos dologgal díszítheted is a lakásodat a családlátogatós napok alatt, majd az ünnepek után pedig az éléskamrád ajtajára akasztva, sosem fogsz majd kifogyni a javakból!

Meg persze fahéj is kell hogy mindig legyen egy boszorkánykonyhában!

Általános védelmezőnek tartják a fahéjt, amellett hogy rengeteg jó élettani hatása is van!
Hordhatod is pl. a pénztárcádban, otthonodban akár az ajtófélfádra akasztva biztosan tudhatod otthonod, mert a negatív energiákat elűzi  ♻

+1 szegfűszeges praktika, mert ami jó, az nagyon jó!

Karácsonyra aktualizálva, ezt az egyszerű praktikát osztom meg most veled: 
Ebben az időszakban, majd minden háztartásban van otthon narancs is. Mert vitamindús, finom, kellemes az illata és hangulatos! Ha a radiátorra, kandallóra teszed, egy életre beleivódik az elmédbe, és ha bármikor majd megérzed, rögtön karácsonyi hangulatba kerülsz...
Tehát van szegfűszeg, és narancs. A harmadik dolog se fog gondot okozni, mert biztos hogy van otthon teamécsesed is. A képeken látható módon készítsd el, és gyújts meg a narancsban egy szűz teamécsest!

CSAK BOSZISAN

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram