frabato-magus-logo-vilagos
december 21, 2015

Karácsonyi Telehold mágia

A telehold éjszakája mindig is különleges alkalom hogy valami rituálét csinálj. Ilyenkor csordultig van az éjszaka mágiákkal, bosziságokkal. Az idei decemberi Telehold azonban még inkább rendkívüli, hiszen Karácsony első napjára, december 25.-re esik. A legutóbbi ilyen egybeesés 1977-ben volt, és a legközelebb majd csak 2034-ben lehet részünk ilyen kétszeresen is mágikus napban!

 

Tedd hát 2015 karácsonyát a lehető legcsodásabbá, ahogy Te akarod!

Az aktuális Holdtölte idejét figyelembe véve, ezt a rituálét 24.-én este végezd el.

Amire szükséged lesz:

- fehér fagyöngy tea (nem filteres!)

- kívánságodnak megfelelő színű szűz gyertya    

- fehér teamécses

- kis méz

- kis bor

 

Most a legpraktikusabb, ha a konyhádban alakítasz ki egy biztonságos, elszeparált részt, fokozottan figyelve lakásod és családtagjaid épségére!

Testben és lélekben is hangolódj rá a rituáléra, ahogy szoktad.

Vedd elő a szűz gyertyádat, és mielőtt meggyújtanád, mondd:

„Ezzel a gyertya lángjával mosoly, öröm és szeretet költözik otthonomba!”

Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd:

„Gyertyám lángjának erejével beengedem otthonomba a karácsony szellemének szeretet energiáját!”

karácsonyi telehold magia 2

Aztán készítsd el a fagyöngy teát:

A fagyöngyből soha ne készíts forró teát! A szárított növényből 3 grammot, egy csapott evőkanálnyit önts le 2,5 dl desztillált vagy más mészmentes hideg vízzel, és 12 órán keresztül hagyd lefedve ázni. Ezért kell elkezdened ezt a mágiát már 24.-én estig, mert másnap reggel, még mielőtt Holdunk teljessé nem válik, akkor fejezed majd be ezt a rituálét.  Ezt a teás bögrédet  mindenképp olyan helyre tedd, ahol biztonságban tudhatod, mert az égő gyertyádat mellé kell helyezned, amíg az magától le nem ég. 

Reggel elevenítsd fel magadban az elmúlt este rituáléját, miközben gyújtsd meg a fehér teamécsesed.  Majd vizualizálj, és fogalmazd meg magadban a lehető legpontosabban a kívánságaidat. Szűrd le a fagyöngy teát, aztán melegítsd fel langyosra. A felmelegítésre ne használj mikrosütőt!  Ha már elég meleg a teád a fogyasztásra, adj hozzá  egy kanál mézet, és egy kanál bort.

Ülj le egy csendes helyre, érezd, ahogy átmelegíti tested és lelked, és tudd, hogy kívánságaid meghallgattattak. Majd miután elfogyasztottad mágikus teádat, köszönd meg a segítséget az Univerzumnak és az Istene(i)dnek! 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram