frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 16, 2016

Készíts magadnak mágikus levendulás limonádét!

Azt biztos te is tudod, hogy a limonádé az egyik legkiválóbb folyadékpótló még a legmelegebb nyári napokban is, egy igazán hűsítő ital, és ráadásul mindenki kedvére ízesítheti a bőséges gyümölcs kínálat miatt. Az viszont nem biztos hogy tudtad eddig, hogy levendulával is elkészítheted, és így különösen a Telehold rituáléknál veheted nagy hasznát. És hogy sikerességgel is párosul e a különleges finom íze? Azt az idő is igazolja, mert ennek a mágikus limonádénak az eredete egészen az ókorig nyúlik vissza. 


 
magikus limonade frabato
 
Mitől és miért válik mágikussá?
Az ital úgy működik, akár egy mágnes, magához vonzza a természet gyógyító erőit az összetevőknek köszönhetően amit tovább tunningolunk a Telehold erejével, és annak aki megissza szíve együtt dobog majd a Földanya szívével. 

Bár elsősorban a gyógyulást segítik elő ezek az összetevők, mégis további "mellékhatással" gazdagodsz:

- aurádat optimalizálja

- energiáidat feltölti

- védelmező erődet növeli

- bevonzó képességedet hatékonyabbá teszi

A levendula jól ismert gyógyító tulajdonságairól.  Helyreállítja az egészséget és a szépséget. Erotikus stimuláló szerként is használatos, ugyanakkor a tisztasággal, erkölcsösséggel kapcsolatos mágiákban is használatos!  A levendula elsősorban a Merkúrhoz (másodsorban a Vénuszhoz) köthető gyógynövény, és nagyon sokoldalú. A bevonzó képessége legendás!  
A citrom bevonzó, behívó erőiről ismert, s a Holdhoz való kötődéséről. A boszorkányok nyáron mindig limonádét ittak, hogy kapcsolatba kerüljenek a különböző holdfázisokkal, valamint szerelmi bájitalként is használták a limonádét. A citrom a szerelmi és szépség mágiákban is nagy szerephez jut. A citromolaj pedig csalogatja a segítő szándékú szellemeket, erőket, akik támogatják mágikus törekvéseidet. 
A cukor elsősorban bevonzó erejéről ismert.  Egy erős mágikus hozzávaló, mellyel bevonzhatjuk a pozitív szellemeket, energiákat. A szerelmi mágiák egyik leghatékonyabb mágikus eszköze a mai napig a cukor. Rengeteg olyan szerelmi mágia van, melyben a cukor a kizárólagos hozzávaló! 
 
 
csinalj maganak magikus limonadet
 

A hozzávalók:

2 citromból frissen facsart lé. 

2 kávéskanál szárított levendula virág

75g cukor/természetesen cukorbetegeknek más alternatíva!!! 

(ezeket az alkotókat, ha a Hold teljessé válásakor kiteszed a szabadba, további energiatunningolhatod!)

2 csésze víz. A legjobb választás a Holdvíz, de ha nincs készen, akkor mindenképp tiszta vÍz legyen

 
Az időzítés: 
A hold teljessé válásához legközelebbi lehetőségedet használd ki.
 
Az ital elkészítése:
A mentális előkészületekre most is szükséged van mint minden rituáléhoz, mágiához, a számodra a legkellemesebb érzést teremtsd meg.
Miközben felforralod a Holdvizet, a levendulát tedd egy hőálló kancsóba, majd mikor forrásba ér a viz,öntsd rá a levendulára, és tegyél a cukorból is és a citromléből is egy kisebb mennyiséget a kancsóba. Fakanaladdal az óramutató járásával megegyezően keverd meg három alkalommal, miközben ezt mondod: 
"Mágikus levendula, citrom és cukor, 
növeld mágikus erőm.
Szellemek segítsetek eme ital áldásában, 
gyógyítsátok szellemem, lelkem, testem."
Vizualizáld, ahogy a levendula mágikus ereje elkeveredik a vízben, s csodás lila fénnyel járja át.
Majd takard le egy frissen tartó fóliával, és pihentesd 10-12 percig a limonádédat, Te pedig tartsd továbbra is az elmédben vágyaid, abba helyezd bele magad, és éld meg jelenedként!
Az idő letelte után szűrd le a levendulát, ízesítsd a megmaradt citromlével és cukorral. Végül keverd addig a limonádédat fakanaladdal, míg a cukor teljesen feloldódik.
Holdvíz jégkockákkal azonnal lehűtheted és fogyaszthatod is, vagy tedd a hűtőbe addig.
És mint minden alkalommal, amikor rituálét, mágiát végzel, a lezáró aktus most is nagyon fontos: Köszönd meg Istene(i)dnek, az Univerzumnak a segítségüket!
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram