frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2021

Klára kérdése

 Úgy érzem, nekem semmi sem sikerül. 2 évig voltam állás nélkül, mire végre találtam egy nem túl jól fizető munkát, de legalább lett munkahelyem, és állandó bevételem. 3 hónapig dolgoztam ott, de ma elbocsájtottak. Félek, hogy megint évekig nem találok munkát. Kérem, segítsen!
Frabato válasza:
Sajnos előfordult már, hogy valaki hasonló problémával fordult hozzám, és kiderült, az előző munkahelyén egy rosszakarója rontást tett rá saját céljai elérése érdekében, így az illetőt szinte minden munkahelyéről még a próbaidő lejárta előtt menesztették. Lehet, hogy a te esetedben is erről van szó, de az is elképzelhető, hogy egy karmikus blokk áll ennek a hátterében. A jó hír az, hogy az ilyen rontás levehető, és a blokk is feloldható, így az eredményt nagyon hamar észre fogod venni. A személyes konzultáció ezekre a kérdésekre választ ad, és közös munkával meg tudsz szabadulni ettől a negatív hullámtól, és ismét sikeres lehetsz szakmailag.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram