frabato-magus-logo-vilagos
január 7, 2016

Miről álmodnak celebjeink? - hatodik rész

Néhány évvel ezelőtt a Star magazinban volt egy jövendőmondó sorozatom, ahol közkedvelt hírességek osztották meg velem álombéli titkaikat. 

 

Celebjeink álmai

 

Szűcs Judit

 

szucs judith alomfejtes frabato

"Meglehetősen sűrűn álmodom, és a legtöbbször még emlékszem is a történetekre, mikor reggel felébredek. Néhány hónapja azonban van egy álmom, amely folyamatosan visszatér. Az autómban ülök, és vezetek a városban. Hirtelen arra leszek figyelmes, hogy a kocsim felemelkedik és repülni kezd. nagyon tetszik a dolog, és boldogan nézem a várost felülről. Ennek ellenére folyamatosan azt érzem, mintha valami visszahúzna. Ekkor hátranézek, és azt látom, hogy egy másik járművet húzok magam után. Azt, hogy valójában ki vezeti a másik autót, nem látom. Megpróbálok megszabadulni a felesleges súlytól, de ez valahogy nem megy olyan könnyen. Ekkor hirtelen leszakad rólam a másik autó, és újra gyorsan tudok szárnyalni."

Az álom értelmezése roppant egyszerű. Judit imád a középpontban lenni. A szárnyalás jelen esetben arra utal, hogy előtte egy sikeres időszak áll, amely kiemeli őt a többi ember közül, ezt jelzi az, hogy a város fölött repül. Az viszont, hogy egy felismerhetetlen idegen súlyként akaszkodik rá és ezzel folyamatosan visszahúzza őt, egy kapcsolat nehézségeit jelentheti. Judit úgy tűnik, szeretne megszabadulni ettől a tehertől, ám ez csak hosszas munkával lehetséges. Saját erejéből végül sikerül leráznia a visszahúzó terhet, és ezt követően egy kiegyensúlyozott, boldog időszak kezdődik az életében.

  

Harsányi Levente

 

harsanyi levente alomfejtes frabato

"Mostanában sajnos rossz szokásommá vált, hogy lefekvés előtt jól bekajálok, és véleményem szerint emiatt álmodok borzasztóan furcsa dolgokat. Nemrégiben például a Tour de France-on vettem részt, ahol a versenyzők egyike voltam. A futam nagyon szoros volt, mikor hirtelen egy nagy tömeget láttam a távolban. Az út szélén a biciklisták segítői sorakoztak, akik vízzel teli kulacsokat osztogattak. Én is szomjas voltam, ám valami miatt soha nem tudtam elvenni a flaskákat. Egyszerűen nem értem el őket, mindig túl későn nyúltam értük. Aztán némelyik pedig kicsúszott a kezemből. A tömeg oszlani kezdett, az út szélén ott állt az utolsó segítő, kezében a vízzel. Úgy éreztem, most sikerülni fog, de nem. Ezután hirtelen felriadtam az álmomból és azonnal inni kezdtem, mert akkorra már eszméletlen szomjas voltam."

 

Igazán érdekes álom, rég nem találkoztam ilyen izgalmas, és egyértelmű álommal. Maga a Tour de France a hétköznapi harcokra, versengésre utal. Levente olyan közegben él, ahol naprakésznek kell lennie, mindig egy lépéssel a többiek előtt, hiszen csak akkor tud igazán bizonyítani. Ennek ellenére sok sikertelenség és kudarc éri. Ezek azonban erős és egyben bohém személyiségének köszönhetően leperegnek róla. Szeme előtt csak a végső cél lebeg, amely elérésének érdekében minden tőle telhetőt megtesz. Hajt, küzd, mert érzi, hogy a cél elérése jelenti számára a teljes beteljesülést. Sajnos az utolsó kulacsot sem sikerül elkapnia. itt az álom óva inti Leventét, hogy figyeljen oda a versengésre, és ne hajszolja túl magát, ne kapkodjon. Ha ezt sikerül betartania, minden vágyát meg tudja valósítani.

 

Gaál Noémi

 

gaal noemi alomfejtes frabato

"Számomra a legfurcsább az, hogy reggelente mindig emlékszem, hogy az álmaimban mi történt. Néhány héttel ezelőtt azonban volt egy kissé rémisztő álmom, ennek a jelentésére lennék kiváncsi. Az ágyamban fekszem, majd hirtelen valami neszre ébredek. Átmegyek a nappaliba, ahol vércseppeket veszek észre a padlón. Hiába keresek vértócsát, vagy azt a valakit aki vérzik, egyszerűen nem találom. Az édesanyám, a húgom, az unokahúgom és a kutyám is ott állnak körülöttem, de sajnos ők sem tudják honnan származnak a vércseppek. Miközben a lakásban bolyongok, hirtelen felébredek anélkül, hogy választ kapnék a vércseppek rejtélyére."

 

Noémi álma igen egyszerűen értelmezhető. A vércseppek, melyeket a padlón talál, a múltjára utalnak. Azért nem talál vértócsát, sem egy megsebesült embert, mert valójában Ő maga az, aki vérzik. Noémi lelke vérzik. A múltban zajlott párkapcsolataira, a hajdani partnereire vonatkozik a látomás. Az időjós így próbálja feldolgozni, valamint lezárni a történteket. Az a fértfi, aki jelentett neki valamit, vércsepp formájában jelenik meg. Úgy tűnik, végleg pontot szeretne tenni az elmúlt évek emlékeire, és teljesen új lappal akar belevágni a jövőbe. Ily módon készül fel az új párkapcsolatra.

 

Kaszás Géza

 

kaszas geza alomfejtes frabato

"Rendszeren szoktam álmodni, és általában emlékszem arra, hogy előző éjjel mit láttam. Ennek ellenére sokáig gondolkodtam azon, vajon melyik álmom megfejtésére volnék leginkább kíváncsi. Ez egy lezárt részen, egy kaszárnyában, vagy lágerben játszódik. Az összes ember jelen van, aki fontos a számomra. A családtagjaim, a barátaim és a munkatársaim vesznek körül. Nagyon nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam, nem félek attól, hogy netán valaki vagy valami elszakíthatná őket tőlem. Furcsa módon a háttérhelyszínek folyamatosan változnak, egyszer egy mezőn, majd erdőben, tengerparton vagyunk, de mindig kerítéssel körülzárt telepen vagyunk."

 

Géza folyamatosan egy bezárt, elszeparált területen látja viszont azokat az embereket, akik fontosak neki, ami arra utal, hogy tudat alatt megpróbálja mindegyiket védelmezni, elzárni a külvilágtól. Az, hogy a helyszínek folyamatosan változnak, szintén erre utal. Megpróbálja az élet különféle helyzeteiben összetartani a neki fontos dolgokat, embereket. A bezárt terep utalhat egyben a katonásagra, ahol a rend és a fegyelem a legfontosabb. Lehet, hogy Géza is rendet próbál teremteni az életében, próbálja rangsorolni teendőit. Egyértelmű, hogy azokat a témákat dolgozza fel így éjszakánként, melyek napközben foglalkoztatják.

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram