frabato-magus-logo-vilagos
február 15, 2016

Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?

Ha Te is olyan időszakban születtél amikor a Nap éppen az egyik horoszkópjegyből a másikba lépett, akkor jegyváltó napok szülöttje vagy! Ebből az írásomból megtudhatod, hogy milyen is a Te egyedi, és különleges személyiséged!  

Gyakran felmerül a horoszkóp előrejelzéseim olvasói között is ez a dilemma, hogy akkor melyik jegy előrejelzéseit tartsák figyelmükbe! 
Bár minden asztrológiai jegynek van egy általánosan meghatározott kezdeti és vége időszaka, de ezek nem fix dátumok. A Nap járásából adódóan évente ezek pár napon belül változnak. Ha te is hasonló helyzetben vagy, mert 2 asztrológiai jegy határán, azok váltó napjaiban születtél, akkor ez az írás neked szól!
Nem biztos hogy utána tudsz járni a születési éved szerinti Nap járásának, vagy azok közé is tartozhatsz, akik a születésük pontos dátumában sem lehetnek biztosak különböző adminisztrációs problémákból adódóan. Akkor hát, mit kell tenned?
Azt már biztosan megtapasztaltad, hogy a születésed körüli mindkét jegy jellemzőiből jutott neked több - kevesebb, így a jegyek jellemzőinek fura keveredéséből alakult ki a Te egyedi, és különleges személyiséged.

AKKOR HÁT MIT IS TEGYÉL?

Azt tudom javasolni neked, hogy ez esetben mindig érdemes mindkét horoszkópjegy előrejelzését követned - kiegészítve természetesen a személyes aszcendens jegyeddel -, és a két előrejelzésből együttesen levonnod a rád vonatkozó részeket. Ezért is fontos, hogy megfelelő önismerettel rendelkezz! Ehhez nyújt további segítséget és iránymutatást a horoszkópjegyek határain, váltó napjaiban születettekről írt általános jellemzésem.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram