frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2021

Nóri kérdése

 2008 óta vagyok férjnél, és a férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk. A házasságunkat csak egy dolog árnyékolja be, és az az anyósom folyamatos jelenléte. Minden nap felhívja a férjemet, minden hétvégén eljön látogatóba, és mindenbe beleszól: a gyereknevelésbe, a háztartásba, a pénzügyeinkbe. A férjem pedig issza szavait, és amikor a Mama megjelenik nálunk, utána mindig összeveszünk ezek miatt, mert sajnos mindig az ő pártját fogja. Bármennyire is szeretem a férjem, nem tudom, meddig bírom még az anyósom zsarnokoskodását.
Frabato válasza:
Sajnos sok remek házasság megy tönkre egy ilyen jóravaló anyós miatt. De ne aggódj, van megoldás. Speciális eszközökkel-személyre szabottan- tudunk találni anyósodnak valami olyan elfoglaltságot, ami eltereli rólatok a figyelmét, illetve a férjedet egy jól célzott szerelmi kötéssel melléd tudjuk állítani, és az után nem a Mamának ad majd mindig igazat. Ehhez szükséges mindenképp az egész családról egy fotó, mert az alapján tudok személyre szabott megoldást találni a problémádra.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram