frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2021

Olívia kérdése

 Eltávolodtunk a lányommal, amióta új élettársa van. Eddig minden hétvégén meglátogatott minket, de amióta ez az ember belépett az életébe, hanyagolja a családját, minden pénzét rákölti, teljesen tönkreteszi őt az a férfi. Hogy segíthetnék a lányomnak, hogy ő is észrevegye, csak árt neki ez az új kapcsolat?
Frabato válasza:
Általában egy család egy harmonikus egységet képez. Akkor van gond, ha ezt az egységet egy oda nem illő személy felbontja, ahogy a ti esetetekben is történt. Ha a lányod valóban nem boldog e mellett a férfi mellett, akkor tudunk tenni róla, hogy kilépjen az életéből. Természetesen ezt ne úgy képzeld el, hogy a férfival valami rossz dolog fog történni. Éppen ellenkezőleg! A lányodat tereljük rá a helyes útra, felnyitjuk a szemét, és olyan lehetőséget biztosítunk számukra, ami külön útra tereli majd őket. Kellő körültekintéssel az ilyen jellegű családi ügyeket is problémamentesen meg lehet oldani. Hozz el hozzám a lányodról és a jelenlegi párjáról egy fotót, és segítek neked helyreállítani a családi békét!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram