frabato-magus-logo-vilagos
január 6, 2016

Szabadulj meg problémáidtól hómágiával!

Igen, ehhez a természeti jelenséghez is nem egy praktika köthető!

Egy párat most megosztok Veled, és ha lehetőséged, alkalmad adódik rá, csináld is meg!

 

Ha sikerül ezeket a praktikákat Újhold idején elvégezned, csodás Holdunk elengedés támogató erejét is élvezheted, így sokkal sikeresebben szabadulhatsz meg problémáidtól.

 

1, Maradj fiatal!

homagia 1

Egy régi néphagyomány szerint, mosakodj meg az idény első havában, hogy friss, üde és fiatal maradj!

Persze ha ezt nincs lehetőséged az első havazós napon megtenned, akkor se keseredj el, tedd meg akkor, amikor alkalmad adódik. Miközben megmosod az arcod, gondolj arra, hogy megfiatalodsz! Az elmének csodás teremtő ereje van. 

 

2, Szabadulj meg egy nyomasztó problémádtól!

homagia 2

A legszerencsésebb alakalom erre, egy hegyi kis túrázás lenne. Egy jó kis kirándulás közben testileg és lelkileg is megtisztulhatsz, van időd csak magadra figyelni, és még a természet erejével is töltekezhetsz!

Írd le röviden azt a problémád amitől meg szeretnél szabadulni egy kis cetlire ceruzával, menj ki egy szép havas helyre, és gyúrd bele a papírkádat egy hógolyóba. Közben lelkileg is hangolódj erre az egyszerű kis praktikára, érezd, ahogy megszabadulsz fájó terhedtől ahogy eldobod a hógolyód! További megkönnyebbülést hozhat számodra, ha kiabálsz is nagyot a lelked mélyéről, miközben ezt a felszabadító dobást megteszed.

 

3, Hűtsd le egy kellemetlenkedődet!

homagia 3

Biztos veled is előfordult már, hogy egy-egy kollégáddal, vagy családtagoddal, közeli ismerősöddel nem találod a közös hangot. Oly annyira, hogy szinte már az agyadra megy. Bölcsen ráhagyod a viselkedését, de már fárasztóvá kezd válni számodra az illető. Ha változtatnál a helyzeteden, akkor van egy jó hírem, erre is van egy praktikám!

Gyűjts havat egy kis tálkába, és vidd be biztonságos helyre ( pl. udvarodra, erkélyedre), de ne melegre. Írd le egy kis papírra tollal vagy ceruzával az agyadra menő illető nevét, és tedd a cetlit a tálkádba lévő  hóba. Ha felolvadt a hó, vedd ki a cetlit a vízből, és hagyd hogy magától megszáradjon. Majd ezt a cetlit égesd el egy szűz fehér teamécses lángjában, majd a papír hamuját szórd szét ismét kint, a hóba. 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram