frabato-magus-logo-vilagos
január 19, 2017

Szerelem- szerencse- bőségvonzó lakberendezési praktikák

A szerelem, szerencse és gazdagságod bevonzó kiegészítők jelenléte a mindennapjaidban megadják a praktikáidhoz azt a támogatást, hogy a kívánságaid valóra is váljanak! Céljaid elérését és sorsod irányítását így nemcsak mágiákkal, de a lakásod berendezésével is igény szerint befolyásolhatod!

A legtöbb ember kívánsága a szerelemre és a gazdagságra fókuszál. Azután fogalmazódnak meg a siker, a karrier és az egészség iránti vágyunk.  Az önművelés és a tudás hatalmát kérő kívánságok pedig csak ezek után, legkevesebb igénnyel figyelhetők meg. Ha kiegészíted az életed bármelyik területét bölcsességekkel, abból csodák születhetnek!

Szerelem- szerencse- bőségvonzó praktikák

Sose feledkezz meg arról, hogy Te magad állsz minden sikered vagy kudarcod hátterében. Ezek a tárgyak is csak hozzásegítenek sorsod pozitív alakulásában, de önmagukban, nélküled tehetetlenek, csupán csak szép kiegészítőkként ékesíthetik a lakásodat.

A legismertebb hazai szerencsevonzóinkat mint a 4 levelű lóherét, vagy a lópatkót biztos te is ismered. Igaz?
Akkor azt is tudod, hogy a lópatkó csak akkor teljesíti a hozzá fűzött reményeket és kívánságokat, ha te magad találod azt meg, és ráadásul nem a 7, hanem az 5 lyukú patkó lelése a tuti. Bár egy ilyen szerencsevonzó lópatkó ékes lakberendézi tárgyként is funkcionál, hisz az ajtó fölé szokás akasztani, fölfelé. De őszintén, erre mekkora esélyed van? Élhetsz te vidéken, ahol sokszor több ló van mint a városban, így egy leesett patkó is könnyebben az utadba eshet "véletlenül" is, még akkor is csekély marad! Pedig patkoló-kovácsokra ma is nagy igény van, és amíg az ember lovakat tart akár munka, sport vagy hobbi céllal, addig lópatkó is  lesz. 
Te is biztos ismered a szerencsevonzó lópatkót, de van sikeresebb is!        Találtál már 4 levelű lóherét? Sajnos nem is biztos, hogy az volt! De van sikeresebb szerencsevonzó is!
A 4 levelű lóhere hírnevét már a druidák is hírdették azzal, hogy mint amulettet viselték.  A kelta hagyomány szerint élők azóta is az ártó, rossz szellemek elleni védekezés eszközeként használják, és szerencséjük bevonzását is vele kérik. Manapság a 4 levelű lóhere szerencsehozó képességében bízni nem városi embernek való. A gyors pörgős életünknek, vagy épp a városi élet adta lehetőségek miatt. Pedig valójában nem is egy hétköznapi természeti jelenség a 4 levelű lóhere! Ugyanis a 4. levél csak egy bizonyos mutációs folyamat miatt valósulhat meg. Kb. minden 10 000.! 3 levelű lóherével történik ez meg. Tehát ha mégis adódik időd és lehetőséged a fűben bogarászni, és pont egy 4 levelű lóherét találsz köztük, akkor tudd, ez egy jel a számodra, élj vele! 

Kívánságaid beteljesüléséhez, sorsjavító praktikáidhoz élj a tisztán látás bölcsességével!

Tedd meg az első lépést: Takaríts!!

Mert a rendetlenség és a káosz nemcsak a közérzetre hat negatívan, hanem a gondolkodásra is. Tisztítsd meg az üvegajtajaidat, és az ablakaidat! A számítógéped monitorát, a televíziódat, még az elektronikai eszközeidet is. Ha tisztán látsz a lakásodban, akkor az életben is tisztábban fogod érzékelni az eseményeket. Tisztább elme adta gyorsabb észjárás és fókuszálás a siker alapja!

Majd a következő lépéssel: Szelektálj!

Miután lehetővé tetted magadnak, hogy tisztábban láthatod a világod, innentől az is fontos szempont, hogy mit engedsz meg látni magadnak! Csak olyan tárgyakat hagyj meg az otthonodban, a környezetedben amiket valóban szeretsz, és örömet okoznak neked. Illetve azokat a kiegészítők is megmaradhatnak, amikhez minimum semleges érzésed társul, és funkciójukat tekintve azokat ki tudod használni célodra, kedvedre, kényelmedre. Minden olyan lakberendezési tárgyadtól amiket nem szeretsz, válj meg! Dobj ki minden olyan tárgyat az életedből is, amiknek még a látványa se épít téged, egy ostoba cselekedetedre emlékeztet, egy rossz döntésed miatt kelt benned folyamatosan lelkiismeretfurdalást! 

A kívánságaid beteljesülését gátló, balszerencsét hozó tárgyak, eszközök:

Ne hagyj egyetlen olyan vackot se mgad körül, ami fájó, kellemetlen emlékek felszínre jutását indítják el benned! Ezeket pedig ne csak a szőnyeg alá söpörd, vagy egy fiókba tedd a szemed elől, hanem véglegesen tüntesd el a lakásodból, az életedből! Vadásztrófeákat, háborúk és csaták tárgyait vagy képeit se lenne jó ötlet a részedről ha inkább meg tartani akarnád, mert baleseteket és egyéb balszerencsés eseményeket vonzhatsz be így be a sorsodba. A kések természetesen szerves eszközei főként étkezési szokásaink miatt az életünknek, viszont ezeket csak a konyhádban, ott is konkrétabban, a fiókjaidban tartsad. 
Találtál már pénzt, ruhát vagy ékszert? Mit tettél velük? Még ha minden erőfeszítésed ellenére se kerül elő a tulajdonosuk, akkor se tarts magadnál túl sokáig egyetlen talált tárgyat se! Mert azokkal együtt az elveszítő minden leki terhét is megkapod. Brr..Mint egy rossz Ómen! Azt javaslom, szabadulj meg inkább az ilyen váratlan "ajándékoktól" amilyen gyorsan csak tudsz! A pénzt vásárold el, ruhát, ékszert meg add el.
És sose hagyd látható helyen a korábbi partnereid, szerelmeid képeit! Ha semmiképp nem akarsz megválni ezektől a fotóktól, akkor egyetlen módon oldhatod meg, hogy beteszed azokat egy fekete dobozba, a fekete dobozt pedig egy olyan helyre, ahol meg se találnád!

 Lakberendezd az otthonod sorsfordító praktikákkal!

A javaslataim között találsz majd buddhista, keleti filozófia, vagy feng-shui által is ismert tárgyakat. Ez se tántorítson el a lakásod átrendezésétől, mert mára már ezek a közkedvelt szerencsevonzó tárgyak könnyedén beszerezhetőek és minden szükséges információt is elérsz velük kapcsolatosan.
Ráadásul a hagyományos, modern, de még a legtrendibb változataikban is megvásárolhatóak, így bármilyen stílussal jól tudnak harmonizálni, kulturális különbségeink ellenére is.

 Szerelem- szerencse- bőségvonzó lakberendezési tárgyak 

 Ne égesd mindkét végén a gyertyát. Vagy mégis?Mágikus gyertyák
 szívemhez legközelebb álló sorsfordító csodák

Minden tettünk, amelyet szenvedély hat át, magában foglalja a tűz erejét!

A tűz a négy őselem egyike, mely nélkül elképzelhetetlen a földön az élet. Én magam, csodák teremtésének eszközeként tartom, rengeteget használok el/fel mágiáim, rituáléim teremtéseim során. A meggyújtott gyertyák által könnyebben tudsz abba a hangulatba kerülni, felturbózza az életenergiádat, önbizalmadat fokozza, és abból a bizonyos állapotodból is nyugtatóan visszahoz. Kívánságaidtól függően dönthetsz, hogy milyen színű gyertyával vagy gyertyákkal végzed a mágiáid! Gyertyákat pedig mindenki be tud szerezni!

Ismerd meg Ganesha Istenség képességeit és élj velük!Ganésha
az elefántfejű embertestű Istenség
Kezdetek és Akadályok Ura
misztikus és mágikus erőkkel felruházó Tantrikus Istenség

Ami Ganésha előtt van, azt gazdagság és jólét borítja, de ami Ganapati mögött van, annak szegénység és nehézségek az osztályrésze.

Ő a vállalkozások, üzleti emberek védelmezője, aki minden gátat elhárít egy startoló üzlet, utazás, próbálkozás elől. Ganésha mint a bölcsesség és értelem Istene, óvja a művészetek és a tudomány területét is. A hindu vallási szertartások, rituálék és praktikák segítője, mágikus erők birtokba adásával.

Ganésha kéztartásai és minden amit bennük tart, azok mind szimbólikus jelentéssel bírnak.

 • Menedékként szolgál, és vígaszt ad mindazoknak, akik hitüket adják neki a lefelé tartott tenyerével
 • a felfelé tartott kezével áldást oszt híveinek
 • a kötél a kezében a szabadságot hírdeti,
 • az elefántösztöke az igazságosság útján tartva segíti a jó és rossz ösztönök felismerését, helyén kezelését
 • a kígyó és a tőr pedig a halál feletti uralmat
 • a rizsgombóc a kulináris élvezetek fontosságára, és hát ennek köszönheti a kerek pocakját is
 • a letőrt fél agyarával a világirodalom leghosszabb alkotása díját nyert művére hívja fel figyelmünket  

A hindu Istenségeket minél több karral jelenítik meg, annál okkultabb és misztikusabb az imádatának célja, tárgya. Kicsit érthetőbben: a kevés karú Istenektől vallásos, spirituális kívánságok valóra válását kérheted, a sokarú Istenségek a misztikus és mágikus erők megszerzését, birtoklását adják. Őket nevezik Tantrikus Istenség formáknak. Ganéshát 32 megjelenési formában is megtalálhatok, van köztük minden verziója a 10 karútól az 5 arcúig.
Ha te is szeretnél az otthonodba, vagy már van is Ganéshád, akkor érdemes az előbbi információt a szobrod helyének megtalálásakor is szem előtt tartanod! Ezért egy olyan fal felületet válassz neki, ami már a lakótered külső falazata. Tehát az utca, vagy a folyosó felöli falon van a legjobb helye Ganesha Istennek.

Kívánságaidat, vágyaidat írd le egy papírra, és tedd a Ganésha szobrod talpa alá. Együtt valóra váltjátok minazokat, Ganésha elhárít minden akadályt a megvalósulás útjából!

 

ez a bambusz nem csak divatos, de bevonza sorsodba a szerencsét. Elárulom hogyan!Nevelj szerencsebambuszt!

A szép és egészséges szobanövények és fácskák pedig megerősítik a lakásod pozitív energiáját. A cserepes, pláne kiszáradt növények és a vágott virágok viszont csak elszívják a pozitív energiát, ezektől inkàbb szabadulj meg!
A japánok úgy tartják, hogy a bambusz a hosszú élet, a hajlékonyság, az állhatatosság és a kitartás jelképe. Mely képes energiàkat közvetíteni és az ártó energiákat el is hárítani, mivel úgy áramlanak bennük a rezgések, mint egy egyenletesen vibráló, kifele gyengülő hatású energiafelhő.
A szerencsebambuszt szerencsevonzó, jólétet és boldogulást hozó növényként tartják otthonukban, és munkahelyükön is.
Mindenképp tartsd be a bambusz gondozásának a szabályait, mert csak akkor tud sokáig a szolgálatodra lenni! Így  virul, és minél több levelet hoz, annál erősebb A szerencsét vonzó ereje is ettől függ, mert ha a megfelelő
Sőt még arra is érdemes odafigyelmed, hogy mennyi szálat nevelsz ebből a szerencsehozóból!
Ugyanis a számoknak nagy a jelentősége van.  Míg a 2 szál a szerelem, a 3 és a 6 a boldogság, az 5 és a 7 az egészség, a 8 a jólét, a 9 pedig a jószerencse jelképe, addig 21 szál az élet minden területén szerencsét hoz.

ismered a vigyorgós arany Buddhát? Tudtad, hogy gazdaggá tehet? Elárulom, hogyanArany buddhák 
Hoi Tai a nevető Buddha a gazdagság, a jólét, a jó szerencse, az egészség és áldás Istene

 
A Buddha szobrocskák nemcsak szellemi erőt sugároznak. Nagyon sokféle változata ismert, talán a leghíresebb közüllük a nevető Buddha. Ő a gazdagság, a jólét, a szerencse, az egészség és áldás Istene.
Az arany buddha szobrocskákból 7 darabot kell beszerezned, de mind aranyszínű, de különböző formájú Buddha legyen. Ők minden napra meghozzák neked és a veled élőknek is szerencsés sorsfordulásaitokat.
A 7 Buddha külön külön, életed minden területét jelképezik és támogatják: a szerelmet, a boldogságod, a karriered, a gazdagságod, a szerencsédet, az erőt és az egészséged. Lakásod központi helyén tartsd őket jól látható helyen,  félkör alakban elrendezve. Úgy, hogy bárhol is legyél a szobában, a szobrocskákkal egymásra lássatok.

Kívánj akár minden nap, az Arany Buddhák teljesítik:

Minden napi kívánság rituáléid során a gyújts meg egy fehér vagy aranyszínű gyertyát a Buddhák íve középen . Közben egy papírra írd fel az aznapi vágyadat, majd ezt a cetlit tedd a gyertya alá. De!:

Minden nap jusson eszedbe az is, hogy az Arany Buddhák csak hozzásegíteni tudnak minden vágyad beteljesedéséhez, viszont nélküled tehetetlenek maradnak! 

 

Elefántokkal vonzd be a szerelmed. Elárulon hogyan!

Vonzd magadhoz a szerelmet elefánttal

Szerintem mindenki halott már róla, a szerencsehozó elefántról!
Készülhet fából, csontból, porcelánból. Általános szerencsehozó kabala. De azt mindenképp tudnod kell, hogy csakis akkor hoznak neked szerencsét, ha az ormányuk fölfelé áll!  Az elefánt szobrocskák szimbólumai a szívósságnak, kitartásnak, életerőnek. Bölcs nyugalmat árasztanak. a szívósságot. Ha otthonodban is szoktál dolgozni, akkor érdemes ott is tartanod, így a szellemi tevékenységedre is tud kreatív hatással lenni. És nem utolsó sorban ezek az édes elefántok még a szerelmi életed befolyásolására is egy jó döntés, csak emiatt a hálószobádba is adj nekik helyet.

Találj rá a párodra elefántod szerelmi rituáléjával:

Gyújts meg egy szűz, piros gyertyát a elefántod mellett a hálószobádban. Közben mentálisan teljesen hangolódj kívánságodra, képzeld el, ahogy harmónikus párkapcsolatban élsz, vele. Aztán vegyél elő 2 fényképtartót, az egyikbe a saját fényképedet tedd, a másikat hagyd üresen a várvavárt szerelmed számára. Egy papírlapra írd le, hogy milyen legyen a nagy Ő-d. Hagyd hogy elárasszon a beteljesülés érzése, hogy szinte meg is simogatnád Ő-t, annyira valósnak kell érezned! A szertartás végén tekercseld fel a partnerre vonatkozó kívánságlistádat, kösd át egy piros vagy egy fehér szalaggal és helyezd el a lakásod északnyugati területén. A legjobb, ha egy felfelé álló orrú elefánt hátára vagy ormányára kötöd. Állítsd az elefántot balról jobb irányba haladóan.

a japán maneki neko integető macska, igen sok sorsfordító lehetőséget tartogat a számodra isManeki neko 
integetésével hívja a bőséget, szerelmet, szerencsét, minden jót a sorsodba!

A Japánból induló mára már mindenki számára ismert  integető macska, a maneki-neko is igen nagy múltra tekint vissza. Néha tévesen „kínai szerencsemacskának” hívják, mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kínai piacokon.
Úgy tartják róla, hogy szerencsét hoz a tulajdonosának. Világszerte ott vannak a keleti üzletek, éttermek, masszázs szalonok és vállalatok bejáratánál, de egyre gyakrabban lehet  ma már látni nem japán vagy kínai helyeken is. Napjainkban az elektronikusan vagy elemmel működő variációja az egyre divatosabb, és így már  mozgatni is tudja a macska a mancsát.

A maneki-neko felemelt mancsainak különböző jelentést tulajdonítanak:

 • Ha a macska jobb mancsa van a levegőben, akkor mind védelmet, pénzt, szerencsét és egészséget is ígér ezzel a tulajdonosának 
 • A bal mancsával integve elintézi, hogy a kereskedésbe bejöjjenek és vásároljanak is az emberek, egyre többen! 
 • Ha a macska mindkét mancsa is a levegőben van, akkor az otthonad teljes oltalom és védelem alatt van.

A maneki-nekonak több változata is egyre elterjedtebb, különböző színekben és pózokban kaphatók. Használhatod szerencsevonzóként, és védelmezőként is a lakásod díszítésekor. De akár kulcstartóként, medálként, perselyként, mobiltelefonok díszítőjeként, tokokon és evőpálcikákon is találkozhatunk vele, így mindig magadnál is tudhatod oltalmazó segítségüket.

A fekete Maneki neko japán sorsfordító lakberendezési tárgy, megvéd a rossz szellemektől, a gonosztól, a tolvajoktól, az erőszakoskodóktól

A legklasszikusabb és leggyakoribb még mindig a 3 színben megfestett foltos kis integető változata, de kaphatóak 1 színben is, ilyenkor különböző feladatokat látnak el: 

 • Fehér színben a tisztaságot és a pozitív dolgokat szimbolizálja, ezzel a szerencsédet is bevonzani.
 • Fekete változata a gonosz szellemeket űzi el otthonodból. Nőknek kifejezetten ajánlott e változatnak a viselése talizmánként, akár mint kulcstartó, mert távol tartja így a zaklatókat és tolvajokat is.
 • Arany színű integető macskaként a jólétet és a gazdagságot hozza sorsodba.
 • Piros színben a betegségek távol tartását szolgálja.
 • Zöld macskaként a tanulmányi sikerekben segít, ezért főként a gyerekek szobájában lehet nagy hasznát venni.
 • Rózsaszín  maneki nekoként a szerelemben és a párkapcsolat válik szakterületévé.

 

szerencsefa kristályokkal dupla erejű sorsjavító, aprópénzes praktikával gazdagságot hoz neked   Szerencsefa praktika, hogy gazdagodj! Elárulom hogyan

Szerencsefa
kristályok és aprópénz praktikával bőségvonzó ékességek

Szintén könnyen beszerezhető szerencsehozó kiegészítőként, a kristályokat is céljaid érdekébe állíthatod! Mivel a különböző kristályok és drágakövek más más energiával rendelkeznek, ezért leginkább az ametisztet és a rózsakvarcot javaslom.
Én pl. nagyon kedvelem a kis méretű kristályokat egy kézzel készített szerencsefával kombinálni.
Ismered a szerencsefát?
Maga a fa is már önmagában a szerencse jelképe, hiszen a növekedést és a stabilitást szimbolizálja. A kristályokkal pedig duplán is azzá válik. A szerencsevonzó fa kialakított leveleibe kristály helyett apró pénzérméket is tehetsz, így ezzel a praktikával bőségvonzó szerencsefává turbózod fel! Legjobb helye, a bejáratoddal szembeni baloldali sarok lenne, de ha ez nem megoldható, akkor bárhová elhelyezheted, hisz úgyis te teszed bele a csoda faktort.

2 delfinnel még a párodat is hűségessé varázsolhatod2 Delfin adta szerelmi hűség 

A delfin szerencsevonzó erejéről biztos hallottál már. De nemcsak ebben, hanem a szerelmi és a párkapcsolati kívánságaidhoz is tuti sikerrel vetheted be! És nemcsak a szerelmeddel kapcsolatosan hallja meg szavaid, a delfin minden egyéb emberi kapcsolatodat is pozitív irányba tud terelni! És ez nagyon fontos hogy tudd!

Hűségessé tevő rituálé delfinekkel

Szerezz be 2 neked tetsző, kedves delfint. Ez a 2 delfin, mint a hűség és összetartozás szimbólumai segítenek téged párkapcsolati problémádban. Szűz, lila színű kis mécsesre lesz még  szükséged, és a hálószobátokban végezd el ezt  a rituálét. Szokásod szerint készülődj hozzá és hangolódj rá, majd miután megteremtetted a kellő misztériumod, gyújtsd meg a lila teamécsesed és a 2 delfint orrukkal egymás felé helyezd a gyertyád 2 szemközti pozícióiba. A legfontosabb ennél a szerelmi mágiánál, hogy semmiképp se fogalmazz meg bántó, sértő, felróvó, számonkérő mondatokat még akkor se, ha teljesen biztos vagy párod csalfaságában! Ugyan ez vonatkozik arra a bizonyos 3. személyre is, aki belépett a plusszba. Szívből kívánj neki minden szépet és jót és leginkább azt, hogy a kedvesedtől független, egy másik ember oldalán találja meg a számításait egy hosszú boldog párkapcsolatban. Az se baj, ha a világ végén. Ha ezt a hozzállást szívből tudod képviselni napjaitok minden percében, akkor nagyon hamar beteljesül a kívánságod!  
Ha nincs lehetőséged a mécses teljes leégéséig a hálószobában maradni, akkor se fújd el a lángot, hanem  biztosítsd ehhez a feltételeit a tűzveszély miatt! Mindig köszönd meg az Univerzumnak, Istene(i)nek, és a 2 delfinnek segítségüket!

szépség bájrituálédhoz legyen veled pávatoll          karrierista vagy? akkor ezt a lakberendezési tippet neked is tudnod kell!

                                                         Pávatollak

A szépséget és a méltóságot szimbólizálják. A női hálószobák eredeti kiegészítőiként van leginkább jelentőségük. De egy nőnek az irodájában, a munkahelyén is a hasznátnára lehet. Például egy olyan irodai kép, amin páva van, egy sikeres hivatali előmenetel beteljesülését tudja támogatni!

 Tudtad, hogy a kandalló szerelemvonzó erejű?nem utolsó sorban pedig a szívemet is melengető ajánlatom:
szerelem kandalló

A tűz az Isteni energiát, a makulátkanságot, a feltámadást és a megváltást szimbolizálja. Az ember szenvedélyes vágyát láttatja önmagával. És mint a tűz, úgy tudja átjárni a szívünket a szerelem, a harag a féltés, vagy a gyűlölet! A tűz Isten jelenlétét és a sors megnyilvánulását tudatja. 

Nincs is annál romantikusabb otthoni élmény, mint amikor a begyújtott kandalló előtt együtt melegszünk a szerelmünkkel, együtt gyönyörködünk a látványban, pihengetünk, és élvezzük ezt a tűz adta feelinget...
Ha volt már ilyenben részed akkor tudod, hogy miért is áldott érzés ez. Ha viszont még nem volt alkalmad eddig ehhez, mindenképp írd fel a bakancslistádra, de törekedj arra, hogy minnél hamarabb teljesítve is legyen.  
Akik pedig sajátukként tudhatnak egy kandallót, vagy tervezik, hogy a lakásukat feldobják vele, azoknak felhívom pár nagyon fontos tudnivalóra a figyelmüket. Mert kandallót valóban csak akkor szabad megépíteni lakásba, ha a funkciójának megfelelően tudjuk használni. Különben ha "lemínősítjük" csak dísztárgy szerepkörre, az állandóan nyitott ajtajával a kandalló energiaveszteséget okoz. Ezért ha gyakorlott kandallós vagy, a nyári időszakban se feledkezz meg annak funkciójáról és tartsd kitakarítva a belsejét, és gyújts benne gyakran gyertyát

És hogy még teljesebb legyen a a szerelem- szerencse- bőségvonzó lakberendezési praktikák listám: 

A természet ajándékai közül a sziklák, a kövek, a kagylók, a tollak, a fenyőtobozok, a dísznövények és a gyógynövények is mind felhasználhatók.
A különleges formájú kavicsok az alkotókészségedet növelik, a tobozok az életed karrier részét segítik.
A szélcsengő a pozitív energiákat vonzza, elhelyezése az ajtó vagy ablak elé javasolt.
Az akváriumod halakkal pénzmágnesként szolgálhat, ha oda teszed ahol dolgozol, vagy a lakásod központjába. A hálószobádba viszont semmiképp se tedd mert elúsztatja a boldogságod.
Csobogókra, szökőkútra ugyanez vonatkozik. 
A teknős szobrokhoz a hosszú élet és egészség kívánságaidat intézheted. 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram