frabato-magus-logo-vilagos
április 15, 2016

Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 április 15-17

Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy most megtudhatja, hogy mit tartogat számára ez az áprilisi hétvége, melyet a bolygók kissé összekuszálnak!

 

És hogy a csillagok állása szerinti szerelmi lehetőségekből a lehető legcsodálatosabbat tudd kihozni ezen a hétvégén is, használd a szerelmi táblázatomat! Hogyan? 

A jegyekhez tartozó telítettségi szintből láthatod, hogy milyen lehetőséggel kecsegtetnek a bolygók aktuális mozgása a romantika területén téged illetve kedvesed/kiszemeltedet a következő napokban.                                                             Ha tetszenek az értékeitek, akkor az szuper, és már csak rajtatok múlik, hogy a romantikus hétvégétek be is teljesedjen!                                                                         Ha viszont az értékek nem verik az eget, akkor könnyed megnyugvást hozhat féltékenységre hajlamos szívednek az a tudat, hogy a mindig kedvedet leső párod, most miért ragad a tv bámulása mellett ahelyett, hogy lehozná neked szokása szerint a csillagokat ÉS arról is előre kapsz figyelmeztető jelzést a saját gyenge értékéből, hogy 1-2 szerelmi praktikával felvértezd magad, hogy süket szíved képessé tedd érzékelni szerelmed dorombolását, és orvosolni lángolását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: 

A legfőbb hírek ezen a hétvégén a Marshoz kapcsolódnak. A cselekvés, energia, és motiváció és libidó bolygója szombaton megkezdi retrográd mozgását. Ez a retrográd időszak egészen június 29-ig tart majd. Sajnos hatását azonnal érezni fogjuk, mert a szenvedély alább hagy. 

Ha azt veszed észre, hogy a vágy teljesen elhagyott, ne ess kétségbe! Ez annak a jele, hogy ideje kicsit befelé fordulni, és átgondolni, miért nem vonzódsz a párodhoz, mert annak valószínűleg mélyebb okai vannak, mint pusztán a vonzalom hiánya, csökkenése. Ha ez a helyzet, mindenképp beszéljetek róla, és próbáljátok megoldani! A retrográd időszaka éppen erre való!   

 

 

szerelmi elorejelzes hetvegere aprilis8 10

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram