frabato-magus-logo-vilagos
április 22, 2016

Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 április 22-24

Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy most megtudhatja, hogy mit tartogat számára ez az áprilisi hétvége, melyet a bolygók kissé összekuszálnak!

És hogy a csillagok állása szerinti szerelmi lehetőségekből a lehető legcsodálatosabbat tudd kihozni ezen a hétvégén is, használd a szerelmi táblázatomat! Hogyan? 

A jegyekhez tartozó telítettségi szintből láthatod, hogy milyen lehetőséggel kecsegtetnek a bolygók aktuális mozgása a romantika területén téged illetve kedvesed/kiszemeltedet a következő napokban. Ha tetszenek az értékeitek, akkor az szuper, és már csak rajtatok múlik, hogy a romantikus hétvégétek be is teljesedjen! Ha viszont az értékek nem verik az eget, akkor könnyed megnyugvást hozhat féltékenységre hajlamos szívednek az a tudat, hogy a mindig kedvedet leső párod, most miért ragad a tv bámulása mellett ahelyett, hogy lehozná neked szokása szerint a csillagokat ÉS arról is előre kapsz figyelmeztető jelzést a saját gyenge értékéből, hogy 1-2 szerelmi praktikával felvértezd magad, hogy süket szíved képessé tedd érzékelni szerelmed dorombolását, és orvosolni lángolását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: 

Természetesen a Mars retrográd még tart, de szerencsére van elég forróság a kozmikus égbolton ezen a hétvégén ahhoz, hogy romantikus perceket tölthess pároddal. Először a pénteki Telehold a Skorpióban hoz számodra mély érzéseket. Ha őszinte tudsz lenni a pároddal, akkor most megerősíthetitek kapcsolatotokat. 

Szintén pénteken a Vénusz és az Uránusz forró kapcsolatba kerül a Kosban. Ez a biztos recept a hirtelen jött romantikára, akár van párod, akár nincs. Ha szingli vagy, akkor most lehetőséged adódik egy forró, egy éjszakás kalandra. Ha kapcsolatod van, akkor kipróbáltok valami újat a pároddal, ami kicsit megfűszerezi az együttlétet. 

 

 

szerelmi elorejelzes hetvegere 2016aprilis22 24

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram