frabato-magus-logo-vilagos
április 29, 2016

Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 április 29-május 1

Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy most megtudhatja, hogy mit tartogat számára az utolsó áprilisi hétvége, mely a bolygók támogatását élvezi!

És hogy a csillagok állása szerinti szerelmi lehetőségekből a lehető legcsodálatosabbat tudd kihozni ezen a hétvégén is, használd a szerelmi táblázatomat! Hogyan? 

A jegyekhez tartozó telítettségi szintből láthatod, hogy milyen lehetőséggel kecsegtetnek a bolygók aktuális mozgása a romantika területén téged illetve kedvesed/kiszemeltedet a következő napokban. Ha tetszenek az értékeitek, akkor az szuper, és már csak rajtatok múlik, hogy a romantikus hétvégétek be is teljesedjen! Ha viszont az értékek nem verik az eget, akkor könnyed megnyugvást hozhat féltékenységre hajlamos szívednek az a tudat, hogy a mindig kedvedet leső párod, most miért ragad a tv bámulása mellett ahelyett, hogy lehozná neked szokása szerint a csillagokat ÉS arról is előre kapsz figyelmeztető jelzést a saját gyenge értékéből, hogy 1-2 szerelmi praktikával felvértezd magad, hogy süket szíved képessé tedd érzékelni szerelmed dorombolását, és orvosolni lángolását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: 

Ezen a hétvégén a szerelmes Vénusz az érzéki Bikába lép. A romantikus élvezetekről szól ennek okán ez a hétvége. Sokféle kényeztetésben lehet részed, finom csokoládékból, borokból, masszázsból nem szenvedsz majd hiányt.   

Ha kapcsolatban vagy, akkor koncentrálj a szerelmi köteléketek alapjaira. Járd körül a témát, hogy a párod biztonságban érzi-e magát melletted? Ha a válasz igen, akkor ti egy nagyon szerencsés pár vagytok. Ha azonban nemmel tudsz válaszolni, akkor érdemes kicsit átértékelned ennek a kapcsolatnak az alapszükségleteit. 

 

 

szerelmi elorejelzes hetvegere 2016aprilis29 majus1

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram