frabato-magus-logo-vilagos
március 25, 2016

Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 március 25-27

Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy megtudhatja, hogy mit tartogat számára március első hétvégéje, mely a bolygók támogatását is élvezi!

A szívügyek hidegről egészen forróra váltanak ezen a hétvégén, és ez a szerelemben igazán bonyolult órákat eredményez. Pénteken a Vénusz a Szaturnusszal zár majd szöget. Ezen felül a Szaturnusz még retrográd mozgásba is kezd pénteken, így lehet, hogy a szíved olyasmiért fáj majd a szerelem terén, amit nem tudsz kihozni az adott kapcsolatból/helyzetből, legalább is úgy nem, hogy nem dolgozol rajta sokat. Felelősséget kell vállalnod jelenlegi szerelmi életed milyenségéért, bármik legyenek is a körülmények.

Szombaton ez után minden megváltozik. A Vénusz és a Plútó támogató szöget zárnak a szerelemben. Hamar felgyógyulsz pénteki sebeidből, és beveted minden hódítási praktikádat. A Skorpió Hold egész hétvégén megadja hozzá a kellő intenzitást. A Nap-Mars szög a szombatot szexivé varázsolja!

 

szerelmi elorejelzes hetvegere 2016marcius25 27

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram