frabato-magus-logo-vilagos
február 4, 2016

Szerelmi előrejelzés hétvégére február 5-7

Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy megtudhatja, hogy mit tartogat számára ez a farsangi hétvége.

Ez a hétvége minden horoszkópjegy számára rengeteg romantikát tartogat, így ha nem bírod a hőséget, jobb, ha hidegebb éghajlatra költözöl! Minden pénteken kezdődik, amikor a Vénusz és a Plútó szerelmi kötésbe kerülnek egymással. 

Az igazi szerelem nem felületes érzelem, így ha egy különleges emberrel hozott össze a sors, akkor ezen a hétvégén sokkal jobban kötődtök majd egymáshoz, mint eddig bármikor. Ez csak még intimebbé teszi majd együtt töltött perceiteket. 

Légy óvatos! Szombaton a Vénusz kellemetlen szögbe kerül az Uránusszal, és hirtelen nem is érted majd, mi történik a szerelmi életeddel. Legyél felkészülve egy váratlan fordulatra. Ha megfogadtál valamit, mi az, amit nem tennél egy kapcsolatban, akkor éppen ez történhet meg szombaton. 

Szerencsére a Vénusz hamar ki is lép ebből, és vasárnapra már a Marssal szövetkezik. Amikor a kozmikus szeretők boldogan egymásra találnak, te és kedvesed ismét kellemes perceket tölthettek együtt. 

szerelmi elorejelzes hetvegere februar 5 7

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram