frabato-magus-logo-vilagos
február 17, 2017

Találd meg a nagy Ő-det sorsfonalad segítségével!

Még keresed az életed párját? Végzeted láthatatlan sorsfonala másik végén már ott vár rád! Segíts magadon, hogy egymásra találjatok!

Sorsfonal az örök szerelemért, az örök összetartozásért, az ikerlángért

2 embert örökre összeköt ez a láthatatlan vörös fonal, bármennyire messze is legyenek egymástól, előbb vagy utóbb találkozni fognak. Nincsenek véletlenek! Se a családod, se a barátaid, se a párod, se a gyereke(i)d, egyetlen ember sem akivel életed során találkozol, nem véletlen! Őket még születésed előtt kötött hozzád egy-egy láthatatlan kapoccsal a választott sorsod. Ez a fonal határozza meg az életed jelentősebb eseményeit, irányít, és befolyásol. Van, hogy visszaránt a múltba azzal, amikor egy régi szerelmeddel találkozol újra, vagy épp a jövőbe repít, amikor egy új embert ismersz meg és vele egy újabb sorsfonalad köttetik.
Az életed nagy Ő-jével összekötő sorsfonal is idővel egyre rövidebb lesz, ahogy közelebb húzzátok magatok egymáshoz, míg végül beteljesül közös végzetetek!
 

A végzet vörös fonala azokat köti össze,
kiknek végzetében van megírva,hogy találkozzanak!
Függetlenül időtől, tértől és minden egyéb körülménytől.
A fonal megnyúlhat vagy összekuszálódhat, de elszakadni sosem fog!Találd meg életed párját sorsfonalad segítségével

 

Hunyd le a szemed, és lásd magad előtt tested érhálózatát, mely minden sejtedet összeköt egymással. Képzeld el ahogy a vérereiden keresztül áramlik a vér... találj egy fő eret, mely a szívedet és a kisujjadat köti össze. A keleti hit szerint a béke, a szív, és az érzések is itt kapnak helyet. Ez a vizualizált ér ami a szívedből indul ki, nem ér véget a kisujjad végén, hanem egy láthatatlan vörös fonalként folytatódik tovább, egészen az életed párja szivéig.
 

Az Istenek egy emberek számára láthatatlan vörös fonallal
kötik össze annak a nőnek és férfinak a kisujját,
akiknek az a sorsuk, hogy az életüket összekössék.
házasságkötés alkalmával ezzel a szerelmi kötéssel is a pár örökre összetertozását erősítik

A végzet vörös fonala, a keleti országok egyik legfőbb szimbóluma. A kínai folklór szerves része ma is, a legendája pedig a mitológiájukban jegyzett. Japánban is igen elterjedt még napjainkban is, pl. a házasságkötések alkalmával. 

A sorsfonal legendája:

Egy gazdag család ifjú fia Wei Gu, hosszú útra kélt egy barátjához. Útja során valahol megtért egy fogadóban, ahonnan hamar híre is ment a tehetős idegennek. Ő viszont még napkelte előtt tovább indult útján. Meglátott egy öregembert, aki egy táska és egy könyv mellett feküdt a Hold fényében. Az öreg táskájából pedig vörös szálakat látott kikandikálni Wei. Kíváncsian rákérdezett az öregre, aki azt válaszolta, hogy egy mágikus könyvet, a Házasságok könyvét tartja magánál, melyben írva van a Föld összes házassága!! Persze Wei is tudni akarta, hogy ki lesz majd a felesége, meg is kérdezte erről az öregembert. Egy vak nőre mutatott, hogy majd az ő 3 éves lánya lesz a felesége. Wei még nagyon gyerek volt, és nem is akart házasodni még, és ahogy elszaladt az öregembertől, még egy követ a lány felé dobott. Évekkel később, mikorra a fiúból férfi vált, a szülei házasságra kényszerítették őt. Az esküvő napján a mennyasszony, az arcát elfedő leplet viselve várta őt a hálószobában. Mikor a lepel lehullt, Wei megnyugodott, mert a világ legszebb nőjét látta maga előtt. Egyedül azt tartotta különösnek, hogy a lány szemöldökénél egy dísz tündökölt. Wei végül nem bírta tovább és megkérdezte, hogy miért ott visel ékszert, mire a lány azt felelte, hogy amikor még kislány volt, egy fiú megdobta őt egy kővel. A szemöldöke felett maradt még sebhely a kőtől, amit dísszel szokott elrejteni.  
Wei-nek ekkor esett, hogy az az öregember akit ifjú korában Holdfényben látott, az Yue Xia Lao a házasság, szeretet, és Hold Istene volt!! "Ismeretlen" felesége ez az a lány, akit anno jövőbeli feleségeként . Yue Xia Lao volt az, aki a vörös fonállal rendelte el sorsukat, házasságukat. Függetlenül attól, hogy mennnyire is vannak messze egymástól, társadalmi különbségüktől, vagy hogy elsőre tetszett e ez nekik!
 

Ne hagyd hogy életed párjának el kelljen vágnia örökké összetartó sorsfonalatokat,Ne hagyd hogy életed társa más miatt vágja el sorsfonalatokat, inkább segítségével húzd magadhoz életed párját, a nagy Ő-det Inkább húzd magadhoz, és gondoskodj mindig a boldogságotokról!

Akiket összeköt ez a láthatatlan vörös fonal, azok előbb vagy utóbb találkoznak életük során, és örökké szeretni fogják egymást.
Te is össze vagy kötve valakivel?
Igen, mindenkinek van élete párja!
Felismered majd Ő-t találkozásotokkor?
Igen, egyértelműen jelzi a szíved!
Mikor találkozol már a nagy Ő-del?
Hogy mikor jön el az életedben ez a nap, az rajtad is múlik! Személyiségfejlődésed szintje, jelenlegi "állapotod", vagy cipelt karmikus blokkod is távol is tarthatják de lökhetik is melléd szíved szívét!
Úgy érzed, hogy te mindent megteszel, de csak nem érkezik a szerelem?
Sorsfonalad másik végén ugyanezek a tényezők dolgoznak segítve vagy akadályozva találkozásotok napját.
Időben fogtok találkozni?
Ez egyáltalán nem biztos! Sorsfonalatok összetalálkozását késleltethetik, el is téríthetik az említett tényezők. Időközben lehet már mással van házasság, gyerek stb, és akkor találkozol vele. 
 
A sorsfonal legendája a kínai mitológiából ered, a házasság mindentudója Xia Lao
 
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram