frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2014 december 10

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

                                                                                                                            heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete nekedAlchemyGothic tarot pakli

1, : AKASZTOTT EMBER  jóskártya:

Kellemetlen helyzetben vagy, megrekedtél az életed ezen szakaszában. Ez vonatkozhat egészségi állapotodra, emberi, főként szerelmi kapcsolatodra, vagy nézeteidre. Itt az idő, hogy felismerd, életed mely területe van olyan helyzetben, amin változtatnod kellene. Ha betegség gyötör, kérj segítséget, ha kapcsolati gondjaid vannak, tégy pontot azok végére, engedd el azt, kit szerettél, vagy próbáld meg rendbe hozni, ha még van remény. Gondold át, hogy mit tudsz azon változtatni, ahogy most a világot látod, ismerd fel azokat a gondolatokat, és viselkedésformákat, melyekhez ragaszkodsz, de negatívan befolyásolják életed! Csak rajtad áll, fordítasz-e a sorsodon! 

2, : KARDOK ÁSZA  jóskártya:

Rendkívül jó most a helyzet felismerő képességed. Élesen látsz mindent, amit mások szeretnének inkább a homály leple alatt tartani. Meglátásaidat nem is rejted véka alá, aminek egyesek nem örülnek, de ne foglalkozz velük! Egy a fontos, a szíved mindig legyen a helyén, és bár az igazság nálad van, azt mindig empátiával használd! Ez egy nagyszerű alkalom lehet arra, hogy kezdj valamit briliáns ötleteiddel, hogy megvalósítsd dédelgetett álmaid! 

3. : BOTOK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Az elmúlt időszakban bizonyítottad akaraterődet. Rendeztél egy helyzetet, előbbre léptél, haladást értél el valamiben! A dolgok változását csak valódi önismerettel érhetjük el, és te bebizonyítottad magadnak, hogy képes vagy erre. Pozitív energiáidat, akaraterődet fordítsd ebben az időszakban arra, hogy másokat is a helyes útra vezess, hiszen az, amit elértél, a tudás, ami a kezedben van, másoknak is hasznára válhat. Ha osztozol tapasztalataidban embertársaiddal, azzal ismét saját önismereted bővíted, és közelebb kerülsz céljaidhoz!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az  ingyenes jóslás  lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram