frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2014 november 19

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

                                                                                                                            heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

1, : KARDOK HERCEGE  jóskártya:

Ezen a héten egy üzenet-valami új- jut el hozzád, ami felvillanyoz, és inspirál. Ha valami új ötleted van, valósítsd meg, ne hagyd ki! Most közelebb juthatsz az álmodhoz! Ez még csak az első lépés lesz egy hosszú úton! Amit most megtanulsz, az csak egy kis morzsája annak, amit tudni fogsz! Ha eltökélt vagy álmod megvalósításában, és hajlandó vagy tanulni, szakértője leszel annak, amire mindig is vágytál. Készen állsz erre a nagy lépésre?

2, : KELYHEK 6-OS  jóskártya:

Ezen a héten a lelked ajándékozzák meg, valami különlegesre készülhetsz. Az ajándék része, hogy a héten időt tudsz fordítani saját igényeidre, így fiatalodhatsz és töltődhetsz. Most számba veszel mindent, amit eddig természetesnek vettél. Mindened megvan, amire szükséged van, és ami ezen felül történik, mind örömet okoz majd! Ezen a héten fogadj el mindent, ami örömet okoz, és használj ki mindent, ami mosolygásra késztet!

3, : KORONGOK 9-es  jóskártya:

A mágikus szerencse és siker lapját választottad! Ez nagyon jó ómen, és ha egy kis hangra vártál, aki megmondja, hogy eljött-e az idő, megkaptad a választ: igen! Segítségre van szükséged? Meg fogsz lepődni, de azt is megkapod! Ha keményen dolgozol, munkád most megtérül! Ez a lap a közösség támogatását, barátságosságot és viszonzást is jelent. Most annyi pozitív energiád lesz, hogy azokból a körülötted lévőknek is adhatsz!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram