frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2014 november 26

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete nekedAlchemyGothic Tarot pakli

 

1, : A MÁGUS  jóskártya:

Ha ezt a lapot húztad, akkor kihúztad a megoldást a problémáidra. Ha régóta gyötör valamilyen gond, most eljött az az időszak, amikor meg fogod tudni oldani! Légy céltudatos, és fókuszálj a megoldásra, most lesz hozzá elég erőd, hogy meglépd azt, amit eddig nem tudtál, vagy nem mertél! Ha bizonytalan vagy, ne csak az eszedre hallgass, hanem belső megérzésedre is, mert jó úton jársz! Lehet, hogy egy támogatóra, vezetőre is találsz célod megvalósításában. Ismerd fel a segítő kezet, és ne féld megfogni az úton!

2, : BOTOK 2-es  jóskártya:

Langyos víz, partot mos… Ebben a helyzetben vagy éppen, és te magad észre sem veszed. Eljött az ideje, hogy lehulljon az álarc, és állást foglalj végre! Ez vonatkozhat a saját életedben jelen lévő döntésképtelenségre, de az is lehet, hogy két tűz közé szorultál két, számodra fontos személy vitájában, és igazságot kellene tenned. Te e helyett mégis inkább a háttérbe húzódsz, pedig tisztában vagy a helyes döntéssel, amit ideje felvállalnod! Ha kilépsz a semlegesség álarca mögül, új lendületet kapsz, és felszabadítod elfojtott energiáidat, melyekre nagy szükséged lesz az ünnepek előtt!

3, : A MŰVÉSZET  jóskártya:

Az életedbe végre beköszönt a testi-lelki harmónia. Ez azt is jelenti, hogy ha betegséggel küzdetsz, állapotod javulására, gyógyulásra számíthatsz. Végre kiegyensúlyozott leszel, amit a környezeted is észrevesz majd. . A következő időszakban egy komoly vitád is lezárul, megbékélsz egy számodra fontos személlyel. A pénzügyeidben is megtalálod a középutat, és az ünnepi felkészülésben csak addig nyújtózkodsz majd, míg a takaród ér.

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram