frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2014 október 22

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

                                                                                                                            heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

1, : ÉLVEZET  jóskártya:

Az újhold jó alkalom, hogy végre hátrahagyd a múltat, őrizd meg annak emlékeit, és élvezd a gyönyöröket, melyeket a jelen ad neked!

2, : KARDOK LOVAGJA  jóskártya:

Lehet, hogy elképzeléseidet, tetteidet mások nem értik meg, ezért újholdkor érdemes átgondolni őket, alakítani rajtuk!

3, : SIKER  jóskártya:

Újhold idején érdemes valami újba kezdened, erőfeszítéseid megtérülnek majd!

4, : BOTOK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Ragadd meg az újholdkor felkínálkozó alkalmat, és olyan élményben lehet részed, mely kiragad majd a szürke hétköznapokból!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram