frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 április 16

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓

 ↓

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

A. : A HALÁL  jóskártya:

A fejre állított halál lapja azt jelenti, hogy egy nagy változás küszöbén állsz, de valamilyen okból mégsem vagy képes változtatni. Talán nem tudod elengedni a múltat, vagy nem tudod, hogyan érhetnéd el a változást. Valószínűleg sok sérelmet cipelsz magaddal múltadból, melyek meggátolják az új dolgok kezdetét. Nem vagy képes elfogadni a változást, és minden újnak ellenállsz, ami az életedben történhetne. Emiatt az életed most stagnál, és ebbe be vagy szorulva. Mérd fel a változáshoz való hozzáállásod, mert lehet, hogy te magad vagy az oka annak, hogy egy számodra előnyös új kezdet nem tud bekövetkezni. Lehet, hogy félsz az újtól, de nyugodj meg, mert eljött az ideje a változásnak. Ha képes vagy feloldani ezt a blokkot és félelmeidet, végre elindulhatsz az utadon!

B: : KELYHEK 10-ES  jóskártya:

A talpán álló kelyhek tízes a boldog család, az igaz szerelem lapja (ha te most így érzel, akkor a szívügyekben nincs szükséged útmutatásra), ám a fejjel lefelé fordított változata azt jelzi, hogy valami, vagy valaki belerondít ebbe az ideális képbe. Lehet, hogy egy romantikus estéd, hétvégéd terve esik kútba a körülmények miatt, vagy mostanában sok volt otthon a vita és a veszekedés, mert nem tudatatok minőségi időt együtt tölteni. Ha ez a helyzet, teremtsd meg te magad az alkalmat: ha nem tudtok étterembe menni, főzz valami finomat, és teremts otthon meghitt hangulatot, így a nézeteltéréseket is higgadtabban lehet tisztázni. Az is lehetséges, hogy megingott a bizalmad a párodban egy nagyon fontos dolog miatti nézetkülönbség, vagy a kapcsolatotokban megjelenő harmadik fél miatt. Sajnos ezeket a problémákat már nem lehet egy romantikus vacsorával rendbe hozni, de tudnod kell, hogy igenis van megoldás!

C. : KORONGOK ÁSZA  jóskártya:

A fejre állított kongok ásza egy elszalasztott munkalehetőséget, prémiumot, fizetésemelést mutat, valamint arra is figyelmeztet, hogy jobban oda kell figyelned arra, hogy mi az, amit meghegedhetsz magadnak, és mi az, amit nem. Ne menj bele olyan családi kölcsönbe, vagy bankhitelbe, ami túl nagy megterhelést jelentene a pénztárcádnak! Többé ne támaszkodj ígéretekre (fizetésemelés, prémium), és ne költsd el előre a be nem érkezett jövedelmed. Ezen kívül próbálj meg takarékoskodni, mert soha nem lehet tudni, mikor következnek majd ínséges idők. Az anyagi ügyeken túl ez a lap azt is jelzi, hogy egy olyan időszak van most az életedben, mely során a céljaid távolabbra kerülnek, bármit is teszel, nem sikerül most beteljesítened őket. Lehet, hogy a céljaidat kellene felülvizsgálnod, és reálisabb, rövidebb távú célokat kell kitűznöd magad elé, mert így a siker sem fog elmaradni. Kezd az újratervezést az anyagi ügyeid felülvizsgálatával!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az  ingyenes jóslás  lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram