frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 április 9.

Van az a mondás, hogy április, a bolondok hava.
Ezért ma én se a szokványos kártyajátékomra invitállak. A Te feladatod viszont a szokásos:

  1. idézd fel magadban ami foglalkoztat, amire választ szeretnél kapni.
  2. Majd válassz egy lapot.

tarot jatek aprilis9 felhivas

 

tarot jatek aprilis9 megfejtes

Választott lapod üzenete:

A: A hold:
A fejre állított Hold lapja azt mutatja, hogy nemrégiben nagyon sok negatívum, idegeskedés, aggódást ért, ami mostanra kezd eloszlani. Mostanában mélyebb érzelmeid is a felszínre törtek. Mivel sok időt töltöttél ezekkel az érzésekkel, kezded őket szép lassan feldolgozni, és végre azt érzed, hogy egy nagy súly gördül le a válladról. Ez a lap arra is rámutat, hogy vannak vágyaid az életeddel kapcsolatban, de most még nem hiszel bennük eléggé ahhoz, hogy változtatni, lépni merj. Ahogy az aggódásodat le tudtad gyűrni, úgy a kishitűségeden is képes vagy dolgozni, mert a továbblépés csak így sikerülhet. A jövőheti újhold erejét mindenképp használd ki, de addig is dolgozz magadon!

B: Botok kilence:
A fejjel lefelé fordított Botok kilences arról árulkodik, hogy félsz a hosszú távú elköteleződéstől. Most úgy érzed, minden összeesküdött ellened, a körülötted lévők közül csak neked fontos a munka, a környezeted nem igazán támogat, nem segít, mindenben magadra maradtál. Nem mersz újabb kötelezettséget vállalni, mert félsz, hogy az már túl sok lesz a számodra. A sok kötelesség, amit eddig elvállaltál már fojtogatni kezdett, de nem szabad hagynod, hogy a múltad határozza meg a jelened. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy próbálj meg egy kicsit ellazulni, ereszd ki néha a gőzt, sodródj inkább az árral, és a dolgokat ne mindig kötelességként fogd fel. Egy kis kikapcsolódás, szabadság felfrissít és feltölt majd, és máris másként fogod látni a dolgokat.

C: Kardok hármas:
A fejjel lefelé fordított kardok hármas azt mutatja, hogy nem rég lettél túl egy szakításon; egy számodra szeretett személy nemrég hunyt el, vagy egy olyan helyzetbe kerültél, melyben nagyon megbántottak. Érzelmileg legbelül még most is nagyon szenvedsz, így meg kell tisztulnod, hogy el tudd engedni a múltat. Mindent megteszel annak érdekében, hogy új életet kezdj, de ez most még csak a hosszú út eleje. Azt mindig nehéz megérteni, hogy miért épp nekünk kell ilyen fájdalmat átélni. Tanuld meg elfogadni a helyzetet, és így nem állsz útjában saját gyógyulásodnak. Engedd meg magadnak, hogy átéld a fájdalmat, és engedd ki magadból. Hidd el, sokkal könnyebb lesz így a múltat elengedni, hogy ez után új érzések felé nyithass.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram