frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 december 10

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2015december10 felhivas

tarot jatek 2015december10 megfejtes

kép forrása: carlosquevedo.deviantart.com  pakli: illuminati tarot cards

Választott lapod üzenete:

Zöld: Kardok 3: Valami van a levegőben. Volt mostanában olyan érzésed, hogy egy barát mindig elkerül? Ha találkozni szeretnél vele, kifogásokat keres, mindig lemondja a találkozót? Vagy úgy érzed a párod, gyermeked, vagy bármely családtagod titkol előtted valamit? Még nem tudod, hogy mi az igazság, de ez a lap azt jelzi, hogy hamarosan ki fog derülni. Valószínű, hogy az igazság nem lesz kellemes, hiszen a kardok (lapjai) élesek, és sebet ejtenek rajtunk. De szerencse a szerencsétlenségben, hogy az igazság nem váratlanul, a semmiből fog előbújni, hanem fel tudsz készülni rá, hiszen már sejtesz valamit. A lepel lerántása után megkönnyebbülést fogsz érezni, hiszen nem kell tovább aggódnod, találgatnod, és ez után képes leszel majd végre továbblépni.

Sárga: Kelyhek 9: Ez a kis arkánum legpozitívabb lapja, a kívánság kártya. Természetesen ez a lap nem Aladdin csodalámpája, amit ha megdörzsölsz, megnyered a lottót. Úgy is lehetne jellemezni ezt a lapot, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Tehát minél több szeretetet és pozitív érzelmet sugárzol mások, és az univerzum felé, annál több jó kívánságot kapsz vissza. Ez a lap meghitt családi körülményeket, barátságokat, bajtársiasságot, és örömöt mutat. Úgy képzeld el, mintha egy étterembe lépve a pincér már töltené is ki a kedvenc italodat anélkül, hogy megkérdezte volna, mit kérsz. A kelyhek 9. ezen kívül rengeteg társasági eseményre is utal, finom vacsorákra, partykra, kellemes estékre. Úgy tűnik, nagyon szépen alakulnak idén az ünnepek a számodra!

Lila: Korongok apródja: Ez a lap alapvetően pozitív üzenetet tartogat. Ha valamilyen nagyobb beruházás, ház, vagy autóvásárlás, vagy épp nagy karácsonyi bevásárlás előtt állsz, arra figyelmeztet ez a lap, hogy ügyelj rá, nehogy a csillogás, az ügyes marketingfogások megtévesszenek. Légy nagyon megfontolt, és ellenőrizz le minden hivatalos papírt, mielőtt egy nagyobb összeget adnál ki a kezedből! Kerüld az érzelmektől vezérelt vásárlást a karácsonyi időszakban!  A szerelem terén, ha kapcsolatban vagy, azt üzeni a korongok apródja, hogy az, akivel most vagy, egy hosszú távú biztos pont az életedben, és bár nem a szép szavak mestere, de mindig számíthatsz rá! Ha még párt keresel, akkor számíts rá, hogy olyas valakit találsz, akivel hosszú távra tervezhetsz.

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram