frabato-magus-logo-vilagos
december 16, 2015

Tarot játék 2015 december 17

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2015december17 felhivas

tarot jatek 2015december17 megfejtes

kép forrása:  4e4vica.ru pakli: illuminati tarot cards

Választott lapod üzenete:

Rénszarvas: Korongok 2: Ez a lap nagy horderejű pénzügyi lépéseket mutat, ráadásul az összeg, amiről szó van, jelentős. Az elkövetkezendő időszakban fogsz dönteni egy nagyobb beruházásról, például autó, vagy házvásárlásról, és az összeg, amit rá szánsz, eléggé feszegeti anyagi határaidat. Lehet, hogy nem vásárolsz ilyen nagy dolgot, de éppen a karácsonyi kiadások nehezítik meg most a családi költségvetés beosztását. A családban esküvő, vagy gyermekáldás várható, mely szintén nagy anyagi terhet ró rád? Félsz, hogy emiatt pénzügyileg sérülékennyé válsz? Ez a lap azt üzeni neked, hogy a nehézségek csak átmenetiek. Lehet, hogy most kicsit vissza kell fognod a költekezést, vagy plusz munkát kell vállalnod, de a nehézségeket le fogod tudni győzni! Nem leszel olyan rossz anyagi helyzetben, mint amire most számítasz!

Hópehely: Botok 6: Igen, igen és igen! A győzelem a tiéd! Ha ezt a lapot választottad, akkor elérted azt, amiért eddig küzdöttél. Végre a várva várt elismerést is megkapod. Ha ez a győzelem valamilyen családi ügyben történt, akkor az egész családod felnéz most rád. Ha a munkahelyeden, akkor számíthatsz rá, hogy anyagiakban, vagy más módon (díj, kitüntetés) ismerik el hosszú és kitartó munkádat. Ügyelj arra, hogy a sok csillogástól ne válj arrogánssá. Élvezd a sikert, de ne bánts meg vele másokat. Ez az elismerés téged még lelkesebbé tesz, még több tettvágy buzog most benned. Már alig várod a jövő év elejét, hogy ismét gőzerővel dolgozhass a következő projekten. Ne szaladj ennyire előre, élvezd kicsit a siker ízét, és lazíts végre, mert a munka megvár! A karácsonyi időszakot használd arra, hogy eltervezed, mit kell tenned az újabb sikerekért, mert ez a lendület még jövőre is kitart!

Fagyöngy/Magyal: Kardok királynője: Ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy mielőtt döntést hozol, vedd figyelembe az érzéseidet. A helyzetben, amiben most vagy, légy tisztességes. Állj ki azért, amiben hiszel, és emelj szót érte. Nézz szembe az igazsággal, mert csak így tudsz jól dönteni. Ha egy vitás helyzetben kell igazságot tenned családtagjaid, vagy kollégáid között, hallgasd meg mindkét felet, és próbáld meg megérteni problémájukat, álláspontjukat. Nyugodt személyiségednek köszönhetően többen számítanak rád, mert éleslátásoddal és jó problémamegoldó képességeddel hamar és igazságosan elrendezed a kellemetlen, vitás helyzeteket. Ez a lap arra is figyelmeztet, hogy nem kell mindig mindent annyira komolyan venned! Lásd meg néha az élet vicces oldalát! Ne stresszelj a karácsony miatt, ha a bejgli nem sikerül, majd megveszed a cukrászdában 🙂 !

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram