frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 december 24

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az online jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2015december24 felhivas

tarot jatek 2015december24 megfejtes

kép forrása: scentfromolympus.com.au pakli: illuminati tarot cards

Választott lapod üzenete:

a: A Csillag: A Csillag egyike azoknak a lapoknak, melyet mindenki szeret, és örül, ha ezt húzza a tarot pakliból, mert jelentése békét és harmóniát sugároz. Bár ez  a lap mindig reményt és lehetőségeket mutat, nem szabad elfelejtetni, hogy üzenete a jövőre vonatkozik. Most csak a gyógyulás, töltődés és a béke ideje jött el, és különösen igaz most ez erre a csodás karácsonyi időszakra. A nagyobb változásra azonban várnod kell! Ha szerelmet, munkahelyi előrelépést, hírnevet, anyagi bőséget szeretnél akkor ez a lap csupán ennek a lehetőségét üzeni. Ahhoz, hogy ezeket elérd bizony küzdened, és várnod is kell.  Tedd fel magadnak a kérdést, hogy akarod-e annyira ezt a dolgot, hogy hajlandó legyél várni rá? A csillag lapja a pislákoló fény az alagút végén, de még hosszú utat kell megtenned odáig. Ez a lap nem garancia arra, hogy mindezt eléred, de az biztos, hogy a lehetőség adott, csak élned kell vele!

b: Kardok 4: Ez a lap azt mutatja, hogy az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számodra, sok vitán, veszekedésen, félreértésen vagy túl, esetleg több bántást is kaptál az elmúlt időben. Azt is jelentheti ez a lap, hogy most estél  túl egy hosszabb betegségen, lábadozási időszakon. A kardok 4 arra is felhívja a figyelmet, hogy nem elég a testednek felépülni- nem elég egy kimerítő időszak után sokat pihenni, aludni - , de szellemileg is fel kell töltődnöd, meg kell tisztulnod. Gondold végig az elmúlt időszak eseményeit, és próbáld megfogalmazni, mi az, amit másképp kellene mostantól csinálnod! Nagyon jól jön most ehhez a karácsony időszaka, amikor lesz végre időd önmagadra. Szakadj ki abból a gondolatsorból, ami fogva tartott idáig, és értékeld újra a helyzetet. Nem szabad hagynod, hogy egy ügy teljesen lefoglalja az elméd és a szellemed. Ha szoktál újévkor fogadalmat tenni, most megfogadhatod, hogy új fejezetet nyitsz az életedben!

c: Kelyhek 8: Ideje kijózanodnod! Ezt értheted szó szerint is, mert lehet, hogy kicsit sok év végi karácsonyi buliban volt részed a munkahelyeden, barátaiddal, rokonaiddal. Újév előtt érdemes volna kicsit méregtelenítened, mert az újévnek csak úgy érdemes nekiindulni, hogy elégedett vagy önmagaddal. Természetesen, ha átvitt értelemben nézzük, ez a lap utalhat egy olyan kapcsolatra, vagy munkahelyre, amely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.  Sok érzelmet pazaroltál el mostanában olyan valakire, vagy valamire, aki/ami nem érdemli meg. Ezt az érzelmi töltetet most már másfelé kell irányítanod. Lehet ez a lap az előjele különélésnek, válásnak, munkahelyváltásnak, vagy épp költözésnek is. Mindig nehéz egy új és ismeretlen iránt érzéseket táplálni, de most eljött az ideje, hogy ez így legyen! Használd az ünnepi időszakot arra, hogy átgondold, milyen ismeretlen, és új terepre kell lépned, és legkésőbb a jövő év elején tedd is meg! 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram