frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 december 3

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek december3 felhivas

tarot jatek december3 megfejtes

kép forrása: autopunk.deviantart.com pakli: illuminati tarot cards

Választott lapod üzenete:

a. Botok 10: Valamilyen nagyobb munkának a végén jársz? A munkahelyeden egy nagy lélegzetvételű feladattal bíztak meg, vagy az ünnepek előtt átfogó pakolásba és nagytakarításba kezdtél otthon? Sajnos most jön a munkának a leghálátlanabb és legsziszfuszibb része, de légy kitartó! Már nincs messze az a pillanat, amikor hátradőlve gyönyörködhetsz a végeredményben. Most még nagy nyomás nehezedik a válladra, fáradtnak és kimerültnek érzed magad, de talán ezt a néhány hetet fél lábon is ki lehet bírni valahogy. Cserébe az ünnepek igazán békésen, nyugodtan és szeretetben telnek majd. Ha otthoni feladataid nyomasztanak most, hidd el, megéri a fáradozást, mert a családod hálás lesz érte. A munkahelyi projektedért pedig a jövő évben remélhetsz megtérülést.

b. Korongok 5: Ez a lap nagy nehézségeket mutat. Talán még soha nem voltál ennyire szomorú, vagy ideges az ünnepek eljövetele miatt. A korongok lapjai általában az anyagiakra utalnak, így nagy a valószínűsége, hogy anyagi gondok nehezítik most az életed. Ez összefüggésben lehet az állásoddal, a befizetetlen számlákkal, vagy egy otthonodat érintő váratlan kiadással, így nem tudod, hogyan fogod meghitté varázsolni az ünnepeket. A legrosszabb az egészben, hogy minden miatt önmagadat hibáztatod, és ez a lap arra figyelmeztet, hogy ez nem vezet sehova! Ideje körbe nézned, mert nagyon sok olyan ember vesz körül, akik szeretnek téged, és tudnak neked segíteni. Ideje, hogy beengedd őket az életedbe, mert ők tudják, hogy fordított helyzetben ezt te is megtennéd értük. Mire valók a család és a barátok, ha nem arra, hogy a bajban egymás támaszai legyenek? Fogadd el a segítséget, mert szívből jön!

c. Kelyhek királya: Ez a lap a benned lakozó jótét lelket próbálja előcsalogatni. Arra hívja fel a figyelmet, hogy a szeretet ünnepének közeledtével légy kedves, és megértő másokkal. Ha egy barátodnak, vagy családtagodnak valami nyomja a lelkét, legyen a te vállad az, melyen kisírhatja magát. Nem kell most tanácsokat, bölcsességet osztogatnod, egyszerűen csak hallgasd végig a panaszát, és légy a támasza a nehéz időkben! Ha te magad szorulsz segítségre, bátran kérd családod, barátaid, vagy üzleti ügyben egy szakmabeli szakértő segítségét. Hidd el, megéri! Az is elképzelhető a következő napokban, hogy egy számodra fontos személy megosztja veled a titkát. Tartsd meg ezt a titkot, és nyugtasd meg az illetőt, hogy rád mindenben számíthat! Jó ember vagy, ideje, hogy ezt mindenki észrevegye!

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram