frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 december 31

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2015december31 felhivas

tarot jatek 2015december31 megfejtes

pakli: illuminati tarot cards

Választott lapod üzenete:

A: Botok 7: Ez a lap azt üzeni neked, hogy amit létrehoztál, most energiáiddal meg kell védened!  Általában azt jelzi ez a lap, hogy a munkádban valakivel összetűzésbe kerültél, megkérdőjelezel egy filozófiát, vagy akár elfordulsz vallásodtól. Azok, akik eddig támogattak, most hadilábon állnak veled. Úgy gondolják, tévedésben vagy, és valaki más jobban elvégezné a feladataidat. Azt akarják, hogy lépj hátra. Így most védekezésre kényszerültél annak érdekében, hogy visszaszerezd az irányítást. Ez a kártya arra ösztönöz, hogy állj ki magadért, mert bár az ellenség nagyon keménynek tűnik, nem számít az ellenállásodra, és harci szellemed megrémíti majd őket. Ez a lap arra sarkall, hogy használd a tudást, mellyel megtarthatod energiáidat, légy merész és bátor, mert így megnyerheted a csatát!

B: Korongok 3:  Ez a lap azt mutatja, hogy valami teljesen új dologba fogsz belevágni, olyan valamit tanulsz majd, ami eltér eddigi ismereteidtől. Ez a lap azt jelzi, hogy a tanulási folyamat, melybe most belekezdesz egy befektetés, mely később fog megtérülni a számodra. Pénzt, vagy lehetőséget fogsz kapni arra, hogy kibontakoztathasd mindazt, ami benned van. Ez jelenthet egy új képzést, tanfolyamot, de az is elképzelhető, hogy vannak már kész ötleteid, melyeket most lehetőséged nyílik megvalósítani. Lehet, hogy a segítség egy barátodtól érkezik, de az is lehet, hogy a főnököd a munkahelyeden több időt ad számodra, hogy szárnyaidat próbálgathasd. Az egészségeddel kapcsolatban ez a lap jó hírt jelent, sikeres kezelést, vagy egy új, hatékony edzés programot.

C: A Nap: Ez a lap azt jelzi, hogy a dolgok, melyek mindez idáig zavarosak voltak, most helyükre kerülnek, és úgy tűnik, végre minden neked kedvez majd. A pénz, amit vártál, megérkezik, és minden hibát, ami a számításba csúszott kijavítanak, sőt, a dolgok még kedvezőbben alakulnak, mint ahogyan vártad. A projekt, amin dolgoztál ebben az évben tökéletesre sikerül, és ez növeli a renomédat. Minden lámpa zöldre vált körülötted, akik eddig hazudtak neked, most bocsánatot kérnek! És hogy van-e ennek a lapnak hátulütője? Talán annyi, hogy aki túl sokat napozik, az leéghet. Arra figyelmeztethet ez a lap, hogy túl optimista leszel a körülötted történő pozitív események hatására, és félő, hogy nem veszed észre a figyelmeztető jeleket. De e lap elsősorban egy jó időszak eljövetelét jelzi. Csak annyi a dolgod, hogy élvezd, de azért közben mindvégig tartsd nyitva a szemed!

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram