frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 február 27

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

AlchemyGothic tarot pakli

1, : KARDOK 6-OS  jóskártya:

Olyan élethelyzetbe kerültél, hogy valamit, amihez kötődtél, most hátra kell hagynod. Ahhoz azonban, hogy tovább tudj lépni, megbánást kell mutatnod, mert hosszú távon ez a jó megoldás. A szomorúságod hamarosan felváltja az, hogy végre tisztán látod a dolgokat, és elfogadod a változást. Ne hagyd, hogy ez a valami a múltban tartson, próbálj a jövő felé tekinteni!

2, : SZERETŐK  jóskártya:

Ha ezt a lapot húztad, akkor mostanában elkezdtél végre hinni önmagadban. Kialakítottad életedről a saját filozófiád, felállítottad azt az értékrendet, mely szerint élni szeretnél. Ehhez tudod mérni a dolgokat, mi az, ami belefér ebbe, és mi az, ami nem, mik a fontos dolgok az életedben. A lap által megerősítést kaptál, légy hű önmagadhoz, mert ez az egyetlen járható út!

3, : UNIVERZUM  jóskártya:

Véghezvittél, kiteljesítettél valamit-iskolát, kapcsolatot, munkahelyi projektet, gyermek/unoka világra jöttét-, ami miatt elégedettséget érzel. A dolgok most végre a helyükre kerültek. Az univerzum lapja azt jelzi, hogy a rád szabott feladatnak eleget tettél, s újabb feladatot fogsz kapni, de előtte még élvezd egy kicsit a siker ízét, és ünnepelj!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram