frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 január 14

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk:  tarot pakli

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

                                                                                                                                          Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 A tűz elem 1 szimbólum választott jóskártya lapod személyes üzenete számodra: A CSILLAG  jóskártya:

Új, reményt, hitet jelent ez a kártya, és azt mutatja, az univerzum áldását élvezheted ebben az időszakban. Bátorság, beteljesedés és inspiráció jellemzi most az életed. Olyan életszakaszba lépsz, ahol szeretet energiák vesznek körül, érzelmileg stabil vagy, és jobban megérted önmagadat és másokat. A kártya azt mutatja meg neked, hogy hosszútávon bízz az univerzum támogatásában, mert kell a hited ahhoz, hogy a szebb jövő beteljesüljön.

 A tűz elem 2 szimbólum választott jóskártya lapod személyes üzenete számodra: A FŐPAP  jóskártya:

Nem most jött el az ideje, hogy szembeszállj a dolgok jelenlegi állásával! Épp ez ellenkezőjét kell most tenned: alkalmazkodnod kell a szabályokhoz és hagyományokhoz, és úgy kell cselekedned, ahogy azt a környezeted elvárja tőled. A kártya azt is jelentheti számodra, hogy ideje csatlakoznod valamilyen csoporthoz, közösséghez, legyen az sportegyesület, hobbi klub, vagy iskola. A valahová tartozás érzése mindenkinek fontos, és ha egy közösség befogad, nem fogod többé egyedül érezni magad!

 A tűz elem 3 szimbólum választott jóskártya lapod személyes üzenete számodra: KORONGOK 3-AS  jóskártya:

Ez a lap egy célod beteljesülésének kezdetét jelenti. Kreatív vállalkozásod, üzleti elképzelésed útja a siker felé elkezdődött, és emiatt már érzel némi elégedettséget. Minden képességed megvan céljaid eléréséhez, és most jó úton jársz az életszínvonalad javítása, vagy munkahelyi sikereid elérése felé. A korongok 3 megerősít abban, hogy érdemes dolgoznod és küzdened vágyaid beteljesüléséért, és nem szabad hagynod, hogy ebben bármi meggátoljon. Arra is rámutat, hogy munkádban érdemes elfogadnod a segítséget, megosztanod a feladataid pároddal, vagy üzleti partnereddel.

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram