frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 január 22

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: Gnomes Tarot pakli

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

                                                                                                                                          Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 ha az 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked: A BOLOND jóskártya:

A Bolond lapja egy döntés meghozatalának szükségességét jelzi. Ebben a döntésben sok lehetőség rejlik, és a kivitelezésben több út áll rendelkezésedre, így bölcsen kell meghoznod azt. Ha kétségeid vannak a döntésedet illetően, a Bolond arra ösztönöz, hogy hallgass a szívedre, akármilyen őrült dolognak is tűnik az egész helyzet. Itt az ideje, hogy valóban higgy a végzetedben, mely felé most az univerzum vezet.

 nincsenek véletlenek, így ha a 2-es jóskártya lapot választottad, annak oka van. Ez a személyes üzeneted az égiektől: BOTOK 7-ES  jóskártya:

Mostanában úgy érzed, a környezeted egyfolytában megkérdőjelez és kritizál a munkád, vagy szerelmi kapcsolatod miatt. Te ezekbe a vitákba általában nem mész bele, hanem próbálod kerülni a konfliktust. Azt kívánod, bárcsak békén hagynának! A botok 7 arra figyelmeztet, hogy talán a környezeted mégis reálisabban látja a helyzeted, mint te magad. Ha eddig nem sikerült elérni a várt áttörést, jobb tovább lépni. Lehet, hogy ez úgy tűnik, feladod a dolgot, de hidd el, hosszú távon így jobb lesz neked!

 Ha a 3-as jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod!: ÉRMÉK KIRÁLYA  jóskártya:

Ez a lap azt jelzi, hogy alaposan végiggondolt terved sikert hoz majd számodra. Lehet, hogy mások azt gondolják a tervezés unalmas dolog, pedig te tudod, hogy ez a legjobb és kipróbált módja annak, mely segítségével a dolgokat véghez lehet vinni. A múltban már kikísérletezted, mi működik a legjobban, és kialakítottad saját metódusodat a munkában, mely a jövőben is működni fog. Mostanra elérted a célod, így nem kell, és nem is szabad semmilyen kockázatot vállalnod!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram