frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 július 16

Gondold át az elmúlt napok eseményeit, és fogalmazz meg magadban egy kérdést. Válassz a lapok közül egyet, mely a kérdésedre ad majd segítő választ. Görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap.

 

tarot jatek juli16 felhivas

 

tarot jatek juli16 megfejtes

Választott lapod üzenete:

A : Szerencsekerék: A szerencsekerék lapja az élet ciklikusságára utal. Vannak jó idők, és rosszak. Ha környezeted feszült, és kihívást jelentenek a mindennapok, később eljön az idő, amikor ezek a gondok elmúlnak, és örömteli, szórakoztató időszak köszönt életedbe. Ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy mindig lesznek hullámhegyek és völgyek az életben. Ha nagyon sok jót kaptál eddig, akkor kevésbé tudod azt értékelni. Néha a rossz idők mutatják meg a kontrasztot, hogy tudd, milyen nagy áldás, amikor jó dolgod van. Ezért ez a lap azt sugallja, élvezd ki a jót, élvezd minden percét, és ha nem mennek jól a dolgaid tudd, hogy nem marad így örökké. A szerencse kerekét mi magunk is irányíthatjuk, ha a rossz időkben nem csak várunk, hanem tudatosan törekszünk a jobb felé.

B: Korongok 6: Ez a kártya azt mutatja, harmóniában vagy a pénzeddel. A bevételeid és kiadásaid egyensúlyban vannak. Boldog vagy, hogy így alakul az anyagi helyzeted, és szívesen meg is osztod másokkal keresetedet. E lap két lehetőséget mutat, az egyik, hogy te vagy a tehetős fél, aki adakozik. Ez jelentheti azt, hogy valamilyen segélyszervezetet támogatsz, rászorulókat karolsz fel, de utalhat egy kölcsönre is, amit bizalmi alapon nyújtasz valakinek azzal az ígérettel, hogy ha valamikor az illető talpra áll, visszafizeti neked. Családodat, barátaidat próbáld meg úgy támogatni, hogy talpra állásukat ösztönözd ezzel. A másik lehetőség, hogy te vagy az a fél, aki kölcsönre szorul, s megkapod a szükséges támogatást egy szervezettől, vagy személytől. Dolgozz azon, hogy e segítség útján önálló légy, és ne válj függővé attól, aki kölcsönt ad neked!

C: Kelyhek 9: Ez a személyiségfejlődés utolsó lépcsőfokának lapja. Rengeteg ötleted van, csak az a gond velük, hogy egy álomvilágban ringatod magad, és soha nem lépsz a tettek mezejére, az ötlet csupán ötlet marad. Meg kell találnod az egyensúlyt az álmok és a megvalósítás között!  Ez a lap egyébként az egyik legpozitívabb a kelyhek közül, elégedettséget mutat az élet minden területén, sokan a kívánság kártyájának is nevezik, hiszen most bármibe is fogsz bele, sikerre viheted. Arra is felhívja a figyelmed a kártya, hogy minden nap adj hálát azokért a dolgokért, amik boldoggá tesznek, és azért a kivételes helyzetért, amiben most vagy. Ne legyél szégyenlős, hiszen keményen megdolgoztál azért, hogy most végre élvezhesd az életet, legyen az jó bor, érzékiség, nyaralás, vagy bármi, amiben örömödet leled!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram