frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 július 2

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 a : KELYHEK 5-ÖS  jóskártya:

Ez a lap valamilyen várt eredmény elmaradását, vagy nem teljesítését jelzi. Csalódott vagy amiatt, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szeretted volna. Ahelyett, hogy továbblépnél, önsajnálatba süppedtél. A kelyhek 5 azt mutatja, hogy gondjaid vannak a dolgok elengedésével, és nem tanulsz saját hibáidból. Ez a lap sokszor egy olyan embert mutat, aki a múltban ragadt, és nem tud tovább lépni, minden új lehetőséget kihagy. A múlt keserű emlékei kísértenek, és ezzel magyarázod hiányosságaidat. Sokaknak úgy tűnik, számodra ebből nincs kiút, de ez a lap a megoldást is jelzi. A megbocsájtás és a felépülés a veszteségből nagyon fontos. Ha valaki megbántott, szívből bocsáss meg neki, így elengeded a bánatot is. Értékeld át elvárásaidat, melyek gyakori csalódottságod okozzák. A rossz dolgokat próbáld meg leckeként felfogni, melyből tanulsz.

 b : KORONGOK 2-ES  jóskártya:

Lapod az egyensúly fontosságát mutatja az élet olyan fontos területein, mint a munka, a család, a barátok, valamit saját fizikai, mentális és spirituális közérzeted. Ez a kártya a különböző vágyak és érdekek közötti egyensúlyozás fontosságára hívja fel a figyelmedet. Az élet mindig bizonytalan, de ha te képes vagy harmóniát teremteni magad körül, akkor boldogan és jól élhetsz. A korongok 2 egy emlékeztető arra, hogy maradj éber és türelmes, amikor a család, barátok és a munka, anyagiak, egészség között zsonglőrködsz. Mindig legyenek tiszták a prioritások, hogy mibe szeretnél időt és energiát fektetni. A mindennapi teendők gyakran elvonják az ember figyelmét arról, ami fontos, de igyekezz, hogy a fontos dolgokat soha se veszítsd szem elől!

 c : AZ ERŐ  jóskártya:

Az erő lapja azt jelenti, hogy tudatosan állsz ahhoz, hogy az általad tett dolgoknak vannak hosszú távú következményei, és hogy ezek a döntések határozzák meg jelenlegi és majdani körülményeidet. Az erő lapja ugyanakkor megmutatja, hogy jövőbeli tetteink megváltoztathatóak a jelenben történő leckék tanulságaként. Nem lehetsz teljesen őszinte mindaddig, míg nem vagy őszinte önmagadhoz és másokhoz. Az erő lapja az igazság kereséséről is szól. Tudnod kell az igazat, és ez szavaidban és tetteidben is meg kell, hogy nyilvánuljon. Légy tisztességes, és hamarosan érzékelni fogod azt, ha valaki nem őszinte veled. Ez az az időszak, amikor objektívnak kell maradnod, és döntéseidet mindenképp a fentiek alapján hozd meg. Ha mindenki fair playt játszik, a dolgok jól mennek majd. 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram