frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 július 23

Higgadj le egy kis időre, és gondold át mire szeretnél választ kapni... Ha úgy érzed tökéletesen megfogalmaztad amit szeretnél, válassz a lapok közül 1-et. Hallgass a belső megérzésedre, és ne vacakolj, az a Te lapod, amit elsőre éreztél!

 

tarot jatek juli23 felhivas

tarot jatek juli23 megfejtes

Választott lapod üzenete:

a. A torony: Hányszor történt már olyan, hogy nyugodtan üldögéltél a saját kis komfort-zónádban, aztán váratlanul, a semmiből érkezett valamilyen sokkoló dolog, ami alapjaiban felforgatta a harmóniát? Van az a hirtelen felismerés, hogy saját kényelmed alapjai hamis hiten és tetteken nyugszanak. Fájdalmas, de szükséges felismerés. Ezt a lapot látni rémisztő, mert ez a lap felfordulást jelent, amikor rájövünk, hogy naivak voltunk, és nagyon rosszul ítéltünk meg egy helyzetet. Tudjuk, hogy álmatlan éjszakák várnak ránk, a harag, sértettség és szembesítés következik. Ez a lap jelenthet válást, egy szerettünk halálát, munkahelyi gondokat, ami fenekestül felforgatja életünket. A torony azt jelzi nekünk, hogy ki kell lépnünk a komfort-zónánkból, és túl kell élnünk valahogy a ránk váró nehéz időket. A folyamatot visszafordítani nem lehet, de csak rajtunk múlik, hogy ez után a romboló erők elragadnak-e minket, vagy valami újat kezdünk majd építeni.

b. Kelyhek 8: Ez a lap azt jelzi, hogy ide, hogy megkérdezd magadtól, mi okozna örömet és elégedettséget számodra túl az anyagi jóléten és/vagy fizikai élvezeteken? Az élet mélyebb értelmét keresed, személyes igazságodat. Szeretnél kicsit kiszakadni a taposómalomból, és mélyebb, spirituális célokat felállítani. Szívesen feladnád anyagi javaidat is valamilyen nagyobb jó érdekében. A kelyhek 8 egy spirituális utazás kezdetét jelzi. Ez a lap azt is mutatja, hogy annyira letört vagy, hogy készen állsz, hogy hátrahagyd azt, amit eddig felépítettél.  Oka lehet egy szerelmi csalódás, vagy anyagi nehézségek. Jelenlegi utadon nem járhatsz tovább, ki kell lépned ebből a helyzetből, változtatnod kell, mielőtt teljesen kiégsz. Ez lesz a helyes lépés, mert úgy érzed többet adsz, mint amit visszakapsz!

c. Botok lovagja: E lap az ötletek megvalósítását mutatja.  Rendkívüli erőt, és bátorságot jelez ez a lap. Ötleted, célod megvalósításáért határozottan mész előre, megküzdesz minden utadba kerülő akadállyal, és még arra is figyelmet fordítasz, hogy utad során segíts mindazoknak, akikből hiányzik a kellő akarat. A botok lovagjának negatív oldala, hogy bár rengeteg energiát, és lelkesedést mutat, ugyanakkor az előbb cselekszem, utána gondolkozom típusú döntések vannak a hátterében. Túl gyorsan és meggondolatlanul vágsz bele mindenbe, és nem mérlegeled tetteid következményeit. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy próbáld meg dolgaidat higgadtabban, és átgondoltabban kezelni, mert az ambíció nagyon is jó dolog, és ha ez meggondoltsággal is párosul, akkor lesz garantált a siker!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram