frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 július 9

Higgadj le egy kis időre, és gondold át mire szeretnél választ kapni... Ha úgy érzed tökéletesen megfogalmaztad amit szeretnél, válassz a lapok közül 1-et. Hallgass a belső megérzésedre, és ne vacakolj, az a Te lapod, amit elsőre éreztél!

 

tarot jatek juli9 felhivas

tarot jatek juli9 megfejtes

Választott lapod üzenete:

I. Kardok 9: Ez a félelem és a rémálmok lapja, negatív érzéseket kelt bennünk. A kardok 9-cel összefüggő gondok elsősorban pszichés eredetűek, és nem a valóság okozta szenvedést mutatja ez a lap. Ezek azok a gondok, amik csak a fejünkben léteznek, az idegesség, a félelem, és nincs közük jelenlegi körülményeinkhez. A világot saját elvárásaid, félelmeid, vágyaid tükrében tapasztalod meg, így saját világod alkotója te magad vagy, hozzáállásod pedig meghatározza, hogyan érzékeled a külvilágot. Aggódsz a jövő miatt, félsz, hogy mi fog történni?  Félelmeiddel negatív energiát hozol létre magad körül! Rettegésed, rémálmaid önbeteljesítő jóslatként is működhetnek, ami nyilvánvalóan nem kívánatos eredmény. Dolgozz ezeken az érzéseiden, mert így rossz irányba haladsz!

II. Botok 3: Ez a lap azt jelzi, hogy a terveid most már jól haladnak, és egyre több lehetőséget veszel számításba, hogy hogyan tudnád tervedet még jobban kiterjeszteni. Minden úgy megy, ahogyan számítottál rá köszönhetően a gondos tervezésnek és erős motivációdnak. A botok hármas új lehetőségeket is mutat, melyekkel szélesítheted látóköröd, tanulást, utazást, üzleti vállalkozást, ismeretszerzést. Térképezd fel alaposan a lehetőségeket, mert lehet, hogy több is van, mint amiről tudsz. Ahhoz, hogy mindenből a legjobbat hozhasd ki, koncentrálj, működj együtt, és légy nagyon nyitott. Lehet, hogy már tudod, hogy legnagyobb lehetőségeid jelenlegi környezeteden kívül találhatók, így merj NAGYBAN gondolkozni!

III. Az igazságszolgáltatás: Ez a lap az emberi belső erőt, a lélek erején mutatja egy-egy probléma megoldása során. Az élet akadályain belső erőnk segítségével tudunk tovább lendülni. Rendkívüli kitartással, akaraterővel és belső nyugalommal rendelkezel. Tudod, hogy mit kell tenned, és ez lelki érettségedet mutatja. Azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogyan irányíts másokat. Teret adsz szükségleteiknek, elfogadod, és megbocsájtod hiányosságaikat. Azzal, hogy így viselkedsz, szerető környezetet hozol létre, melyben könnyedén terelsz másokat az általad helyesnek vélt útra. Az igazságszolgáltatás erejével csak akkor tudsz így rendelkezni, ha a nyers érzelmeidet, mint a félelem, türelmetlenség, spirituális bölcsességre tudod cserélni. Jó úton jársz! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram