frabato-magus-logo-vilagos
június 11, 2015

Tarot játék 2015 június 11

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 ingyenes tarot jóskártya játék lapjai

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

E heti választott ingyenes kártyajáték jóskártya személyes üzeneted

a, : AKASZTOTT EMBER  jóskártya:

Ez a kártya egy olyan időszakot mutat, mely során döntéseidet fel kell függesztened, még akkor is, ha úgy érzed, sürgősen lépned kellene valamit. Ne bosszankodj emiatt, hiszen vannak olyan döntések az életben, amiknek kell megfontolási időt hagyni. Ha tudsz időt szakítani a mérlegelésre, akkor döntésed is sokkal kedvezőbb kimenetellel zárulnak majd. Néha, amikor nem teszünk semmit, további lehetőségekhez jutunk, melyek még kedvezőbbek a számunkra. Az akasztott lapja arra is utalhat, hogy megrekedtél egy élethelyzetben, és korlátozva érzed magad. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért érzel így, és próbálj meg megszabadulni negatív érzelmeidtől. Engedd el az aggodalmaidat és félelmeidet, és fogadd el a jelent!

b, : KARDOK 5-ÖS  jóskártya:

Ez a lap ellentétet, konfliktust, egyet nem értést mutat. Lehet, hogy úgy érzed, ebből a vitából te jöttél ki győztesen, de közben nagyon megbántottál másokat. Próbálsz fátylat borítani a múltra, de a másik fél nem igazán szeretne békülni, elvesztette bizalmát az irányodban. Ez az az élethelyzet, amikor úgy érzed, mindenki ellened van. Ideje, hogy eldöntsd, fontos-e annyira az igazad, hogy vállald ezt az ellenséges légkört? Lehet, hogy érdemes lenne szemtől szemben tisztázni az esetet, és kompromisszumot kötni. Ez a lap arra is figyelmeztet, hogy van a környezetedben valaki, aki ellenséges veled a hátad mögött, amit soha nem is feltételeznél róla. Utalhat partnered hűtlenségére is, vagy egy irigyedre, aki a hátad mögött próbál keresztbe tenni neked. Nézz jól körbe!

c, : BOTOK 8-AS  jóskártya:

A botok 8 magas energiaszintet mutat, és azt jelzi, hogy sokkal gyorsabban eléred céljaid, mint valaha is álmodni mertél róla. Számíthatsz rá, hogy nagyon elfoglalt leszel, de a legjobb értelemben elfoglalt, mert tele leszel lelkesedéssel és energiával a körülötted zajló események miatt. Teljesen tisztán látod a céljaidat, és most már minden akadály elhárult, így teljes erőbedobással, figyelemmel fordulhatsz feladatod felé. Rendkívül termékeny időszak lesz ez, és olyan hamar elvégzel mindet, hogy magad is meglepődsz rajta. Ez a lap azt üzeni neked, hogy addig üsd a vasat, amíg meleg! A botok 8 utazást is jelenthet, egy rövid üzleti utat, vagy hétvégi kikapcsolódást. Ha meghívnak valahová, mindenképpen fogadd el, mert még ennél is több energiával térsz haza!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram