frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 június 18

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Az elmúlt hét eseményei biztos benned is rejtenek megválaszolatlan kérdéseket...most próbáld magadban átgondolni ezeket, és fogalmazz meg magadban 1 kérdést. Válassz a tarot lapok közül egyet - ez a jóskártya sorsod személyes üzenetével adja meg a választ számodra! #frabatotarot

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

#frabatotarot választott ingyenes jóskártya lapod választ ad szerelmi problemádra IS

1. : KORONGOK 7-ES  jóskártya:

A korongok 7 azt mutatja, hogy szívesen invesztálsz olyan dolgokba, amikről tudod, hogy csak később fognak megtérülni. Szívesen dolgozol hosszabb távú projekteken, ha azt reméled, később a befektetett munka a javadat szolgálja majd. Mostanra észrevetted már, hogy mi az, amin érdemes dolgoznod, és mi az, amit inkább el kell engedned, mert felesleges rá erőfeszítést pazarolnod.  Ha már régóta keményen dolgozol valamin, ez a lap azt jelzi, hogy erőfeszítéseid végre megtérülnek, és láthatod munkád eredményét. Elérkezik a várva-várt csúcspont, és megkapod azt az elismerést (szakmai/anyagi), amire hosszú idő óra vártál. Ha a jutalom ideje még nem jött el, ez a lap arra figyelmeztet, hogy ne légy türelmetlen, és ne add fel, hiszen ez egy hosszú távú befektetés!

2. : KELYHEK 4-ES  jóskártya:

A kelyhek 4-es gyakran akkor jelenik meg, ha unatkozol, vagy elégedetlen vagy önmagaddal. Fásultnak, motiválatlannak érzed magad. Úgy érzed, az életed ellaposodott, és semmi sem tud jobb kedvre deríteni. Hogy átlendülj ezen, ez a lap arra figyelmeztet, hogy értékeld át a helyzetedet, és nézz a lelked legmélyére. Vizsgáld meg a szíved és a lelked, hogy megértsd, mi okozza ezt benned. Ehhez hasonlóan ez a lap azt is jelentheti, hogy csalódtál valakiben egy bizonyos szituációban. Belefáradtál már ebbe a küzdelembe, és mogorva vagy a helyzet miatt. A kelyhek 4 arra ösztönöz, hogy ébredj fel, és légy nyitott az új eseményekre, mert azok pozitívan fognak hatni rád. Ne szakadj el a környezetedtől, és nyiss mások felé, mert csak így tudsz kimászni a gödörből!

3. : AZ ÖRDÖG  jóskártya:

Az ördög lapja a mindnyájunkban élő negatív belső erőket jelenti, a félelmeinket, függőségeinket, káros impulzusokat. Ezzel a lappal általában a reménytelenség érzése párosul. Pesszimistán látod az életed, mert nem tudod irányítani a dolgokat. Mindig a legrosszabbtól félsz, és ez azt jelenti, hogy félelmeid tartanak vissza attól, hogy teljesebb, pozitívabb életet élj. Mik azok a függőségek, kapcsolatok, láncok, melyek meggátolják, hogy szabadabban élj? Miért adod át magad a tehetetlenség érzésének? Tudnod kell, hogy megvan ahhoz az erőd, hogy megszabadulj a láncaidtól! Az ördög lapja gyakran függőségre is utal, alkohol, cigaretta, egészségtelen párkapcsolat, túlköltekezés. Ha megszabadulsz ezektől, megnyílik az út a boldogsághoz!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram