frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 június 25

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Kérdéseid vannak az életeddel kapcsolatban, és szeretnél útmutatást kapni? Válassz a tarot lapok közül egyet - ez a jóskártya sorsod személyes üzenetével adja meg a választ számodra! #frabatotarot

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

frabatotarot ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya személyes üzenetei

A : KARDOK 8-AS  jóskártya:

Megrekedtél saját gondolataidban, perspektívádban. Olyan, mintha egy szemfedőben járnál, pedig, ha levennéd azt, megláthatnád a megoldást nehéz helyzetedre. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy próbáld meg más szemszögből nézni a dolgokat. Támaszkodj intellektusodra és megérzéseidre, hogy elkerülhesd azt, hogy a helyzet áldozatává válj. A kardok 8 arra is felhívja a figyelmet, hogy egy olyan ponthoz érkeztél, amikor jobb, ha nem hozol fontos döntéseket, mert gondolkodásodat saját korlátaid befolyásolják. Olyan dolgokat gondolsz és hiszel, amik nem biztos, hogy igazak! Próbáld meg kicsit külső szemlélőként nézni a dolgokat, hogy megláthasd a valóságot. Túl sok minden van most ahhoz a fejedben, hogy higgadtan tudj dönteni.

B : FŐPAPNŐ  jóskártya:

Ez a lap bölcsességet, tudást és megértést jelent. Úgy is szokták hívni, hogy tudatalattink őrzője. Ez a lap általában akkor jelenik meg valakinek, ha fontos, hogy belső hangjára, intuícióira hagyatkozzon. A főpapnő olyan köteléket mutatat tudattalan elménkkel, ami a mindennapi életben nem jelentkezik, csak álmainkban, megérzéseinkben. Figyelj oda álmaidra, vagy apró megérzéseidre. Nézd meg az életednek azokat a területeit, melyek nincsenek egyensúlyban, és vizsgáld meg, álmaid, megérzéseid hogyan kapcsolódnak ezekhez. A félresiklott dolgokat nem fogod tudni logikával, ésszel megoldani. Próbálj meg meditálni, hogy meghalld a belső hangodat. Megérzéseid most a helyes utat mutatják neked, és hasznos, információt nyerhetsz belőlük.

C : BOTOK 2-ES  jóskártya:

Ez a lap a tervekről és a fejlődésről árulkodik. Sikerült az ötletedet tervvé alakítanod, és tudod róla, hogy sikerre viheted. A botok kettes maga a felfedezés, amikor kilépsz a komfort-zónádból, hogy új világot ismerj meg, és új élményeket szerezz. Az első lépésekhez szükséged lesz a bátorságodra, de ez a lap önbizalmat ad, és arra ösztönözz, hogy higgy magadban! Tudod, hogy mi a célod, és megvannak az eszközeid a megvalósításhoz! Most már úgy érzed, hogy készen állsz a változásra, változtatásra úgy, hogy közben hosszú távú célod lebeg a szemed előtt. Ez a cél lehet egy tengerentúli utazás, tanulmányaid folytatása, költözés, karrierváltás, elköteleződés egy új partnerrel, vagy éppen egy önálló élet kezdete. Gondos tervezéssel biztos lehetsz a sikerben!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram