frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 június 4

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

#frabatotarot! A tarot jóskártya lapok egyike rejti heti kérdésedre személyes válaszodat!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

I. : KELYHEK ÁSZA  jóskártya:

Ez a lap képletesen azt jelenti, hogy az élet most egy nagy kelyhet kínál fel neked, csak ki kell nyúlnod érte, hogy igyál belőle. Ez a kiteljesedés szimbóluma, nem csak érzelmileg, de spirituálisan is. A kiteljesedés lehetősége előtted áll- fogsz élni vele? A kelyhek ásza egy szerelem, vagy barátság kezdetét mutatja. Ez egy olyan kapcsolat lesz, ami teljesen feldob, és alig várod, hogy újra találkozhass ezzel a személlyel. Pozitív energia jön létre kettőtök között, és ez jó hatással lesz általános közérzetedre. Adj és fogadj el szeretetet, és nyisd meg a szívedet, hagyd áramlani a szeretet energiáját. Ha van valaki, akivel mostanában nem vagy jó viszonyban, düh tombolt benned és harag, akkor ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy eljött a megbocsájtás ideje. Teremts békét magad körül!

II. : KORONGOK 4-ES  jóskártya:

A korongok 4 egyszerre hordoz pozitív és negatív üzenetet. Mostanában rengeteget dolgoztál, mert hajtott az, hogy el kell, hogy tartsd magad, esetleg a családod, ki kell fizetned a számláidat, és a nyárra is félre kellett tenned. A sok teendőd miatt viszont elhanyagoltad a kapcsolataidat, az érzelmi életedet. A korongok 4 arra figyelmeztet, hogy most már ideje kiszállni a taposómalomból. Nagyon dicséretes, hogy mindent elterveztél és leszerveztél előre, mindenhez kiszámoltad a költségkeretet, és egy fillérrel sem költöttél többet egy hónapban, mint a tervezett keret volt. A körülötted lévőket ezzel néha kicsit kiborítottad, úgyhogy ideje, hogy lazíts egy picit. Vidd el a családot, barátokat fagyizni, vagy egy étterembe, és engedd el magad, mert a kemény munka után megérdemled te is, és szeretteid is! Lazíts!

III. : A HALÁL  jóskártya:

A halál lapja nem kell, hogy megrémisszen, mert ezt a lapot nem szó szerint kell értelmezni! Sőt! Ez a lap az egyik legígéretesebb az egész Tarot pakliban! A halál lapja a szimbolikusan a végét / lezárását jelenti egy időszaknak, hogy egy sokkal értékesebb, és fontosabb életszakasznak adjon helyet. Először be kell csuknod az ajtót ahhoz, hogy egy új ajtó nyílhasson meg előtted. El kell engedned a múltad, ami lehet, hogy fájdalmas a számodra, de próbáld meg magad elé képzelni hozzá az új jövőd. Bármilyen változtatásra is készülsz mostanában, ez a lap azt mutatja, hogy mindenképp pozitív végkifejletre számíthatsz. A halál lapjával jelképesen megtisztítod magad mindattól, ami a múltban akadályozott, és így megtisztulva tekinthetsz egy sokkal sikeresebb, új jövő felé!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram