frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 május 14

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: MANARA EROTIC TAROT pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

A választott jóskártya lapod üzenete  : MÉRTÉKLETESSÉG  jóskártya:

Ez a lap arról árulkodik, hogy most tanulod, hogyan vigyél egyensúlyt, türelmet az életedbe. Rájöttél, hogyan találhatod meg az arany középutat, hogyan kerüld el a szélsőséges helyzeteket és tartsd meg a nyugalmadat. Ha ezt az új képességedet sikerül megfelelően kamatoztatni, az segít elérni életedben a kiteljesedést. Van egy jól átlátható, hosszú távú célod, hogy mit szeretnél elérni, és most már nem sietteted a dolgokat, hanem időt hagysz mindennek. A belső hangodra hallgatsz, és nagyon jól teszed, mert az a jó útra vezet! Más emberekkel való kapcsolatodban ez a kártya azt mutatja, hogy nagyon jól tudsz másokkal együttműködni, te vagy a csapat összetartója, aki egyesíti a csapatban lévő erőket.  Légy mindig türelmes és precíz, mert ha ezt be tudod tartani, nagyon jó időszak kezdődik az életedben!

 

A választott jóskártya lapod üzenete  : KARDOK 4-ES  jóskártya:

Kényszerpihenőt kell most tartanod. Lehet, hogy nemrég lebetegedtél, vagy épp megszűnt a munkád, de az is lehet, hogy arra figyelmeztet ez a lap, itt az ideje kivenni pár szabadnapot. Nem véletlenül húztad ezt a lapot, mert a kardok 4 azt jelzi, hogy egy új kihívás előtt az embernek meg kell pihennie. Te is új kihívások előtt állsz, csak lehet, hogy most még nem tudsz róla. Ezt a rövid kényszerpihenőt használd ki okosan, testben és lélekben is készítsd fel magadat, mert stresszes időszakot tudhatsz magad mögött, és a jövő is teljes erőbedobást kíván majd meg tőled. Zárd le a múlt eseményeit, veszteségeit magadban, mert ebből erőt meríthetsz.  A nagy döntéseket halaszd későbbre, amikor úgy érzed, már felkészültél rájuk, mert most sebezhető vagy, és még nem vagy a legjobb formádban. Ha készen állsz, a kihívások csak rád várnak!

 

A választott jóskártya lapod üzenete : BOTOK 10-ES  jóskártya:

Botok 10: A tarotban a 10-es szám mindig egy ciklus végét jelöli, így a botok 10 is azt mutatja, hogy sok küzdelem után egy út végére értél.  Nagyon sok és kemény munkád volt ebben, elérted a célod, és most az út végén nem is tudod, mihez kezdj magaddal.  A célod elérése azonban rengeteg felelősséggel és kötelezettséggel is jár, hogy a sikert folyamatosan biztosítani tudd. A gond az, hogy ez a sok felelősség elég nagy teher a számodra, és sokszor azt veszed észre, hogy heti 70-80 órát dolgozol! A dolog kreatív oldalát már régen nem látod, csak a kemény munkát érzékeled. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy néha tudd letenni a munkát, a felelősséget, és pihenj! Csak azokat a dolgokat végezd el, amik tényleg nagyon sürgősek és fontosak, mert ha nem tudsz megállni, ezek az energiák negatívan hathatnak rád!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram